Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok sértésnek veszitek ha a pasitok nem adja meg a
saját facebook jelszavát, ha azt megkérdezitek?
Figyelt kérdés
Vagy bármi közösségi portálos jelszót. (iwiw, myvip stb...)
Mert én is az vagyok aki nem adja meg a saját barátnőjének. Nem mintha nem bíznék benne, de szerintem ez magán jellegű információ.
Nem kérdeztem, sőt direkt mondtam, h ne mondja meg. Sajnos elég kíváncsi természet vagyok, szóval ha tudnám, tuti megnézném a leveleit. De nem akarom.
2012. máj. 21. 12:52
12/21 anonim válasza:
Szerintem ez érdekes dolog...
Egyrészt alapból nem kérem el, mert minek...felesleg...megbízom benne stb.
Másrészt! Ha valami oknál fogva mégis elkérem, de ő nem adja meg, az viszont gyanúra adhat okot...mert ha nincs ott semmi érdekes, akkor miért titkolja...
2012. máj. 21. 12:52
13/21 anonim válasza:
12.52 vagyok
Szóval ennek az egésznek (szerintem) úgy kéne működnie, hogy egyik fél sem kéri el a másikét, de mindkettő megadná ha kérnék...
2012. máj. 21. 12:54
14/21 anonim válasza:
Bár én pasi vagyok, és nem is vagyok fent faszbukon, én sztem simán megadnám neki, ha kérné. Ha viszont én kérném, mittomén mi miatt, és nem adná meg, akkor az gyanús lenne és valszeg "csakazértis" pár napon belül kideríteném ;-)
De amúgy meg, ha nem bízol meg a párodban, akkor minek vagy vele?
2012. máj. 21. 12:59
15/21 anonim válasza:
ma 12:54 (és 12:52)
egyetértek, zőőőd kéz
2012. máj. 21. 13:00
16/21 anonim válasza:
ha elkérné, nem adnám meg neki, sőt, nagyon fontolóra venném hogy érdemes e tovább együtt maradni
2012. máj. 21. 13:09
17/21 anonim válasza:
Azért az embernek legyen egy kis intinitása,nehogy már mindent ki kelljen adni a másiknak...Hitelkártyámat nem kéri?HA meg akarja nézni a facebook-myvip,akármimet,nézze meg a gépemen,megjegyeztettem a jelszavamat.Titkolnivalóm nem lenne,de bízzon a másik anyira ,hogy nem csalom meg,és nem ilyen piti módon,neten keresztül.
2012. máj. 21. 13:13
18/21 Diavolino44 válasza:
Szerintem is kell egy kis intimitas. Bar az elozo kapcsolatban en is tudtam az ovet, o is az enyemet. En egyszer sem leptem be, h ellenorizzem s szerintem o se...
2012. máj. 21. 13:22
19/21 anonim válasza:
Hmm nekem a pasim megadta a facebook jelszavát kérés nélkül,aztán rá pár hétre kérdezte, hogy én nem adnám meg az enyémet. Minden esetre ez érdekes próbálkozás, lehet van akinél bejön... Nem adtam meg és az övébe sem néztem bele sose, minden nem kell közös legyen.:) 22/L
2012. máj. 21. 15:27
20/21 anonim válasza:
Eszembe nem jutna kérni a barátomtól.. :D + én se adnám meg neki. :D Nincs titkolnivalóm, nagyjából úgyis tudja, hogy kikkel beszélgetek, stb, de akkor is, aki ír nekem, az NEKEM ír, nem azért, hogy ő elolvassa. :D Én se akarom olvasgatni az ő privát beszélgetéseit. Oké, hogy kapcsolatban vagyunk, de attól még hadd legyen magánéletünk..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!