Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te tudod a párod jelszavát pl. közösségi oldalra?
igaza van semmi közöd az ö "intim-online-szférájához"
én sem adnám meg a barátnömnek ha kérné.
biztos nem.
nem a titkolnivaló miatt. mert nem csinálok semmi olyat,ami a kapcsolat rovására menne, de ez is egyfajta ellenőrzés lehet, mintha folyton hívogatna, h mit csinálok, stb
Úgy van beállítva a gépen, hogy az elmenti a jelszavakat mind a közösségi oldalra, mind a levelezőbe.
Ha akarna, akkor bármikor beleléphetne, és én is az övébe!
De nem tesszük meg, mert:
1. az a másik magán szférája
2. bízunk a másikban
Természetesen tudom, mint ahogy az e-mail postafiókja jelszavát is és ő is az enyémet, mert nekünk így praktikusabb. Ha valamelyikünk nincs gépközelben egész nap, és ez elő szokott fordulni, közben valami fontosabb üzenetet vár, vagy valamit meg akar nézni, elég csak rácsörögni a másikra (nekünk nincs egyik telefonon sem net előfizetés, a munkahelyen sem lehet netezni, wifi sincs, úgyhogy), hogy nézze meg.
Másra nem használjuk, nem igazán vagyok kíváncsi, a férjem mit levelezget a haverokkal, ő sem hogy én mit a barátnőkkel, de ha érdekelne sem olvasnánk bele kérdezés nélkül.
Kérni egyikünk sem kérte a jelszavakat, nem is kérnék ilyet senkitől, automatikusan megadtuk egy idő után egymásnak a fenti célból.
Én tudom az övét. Már nem is emlékszem hogy miért de ő mondta el nekem, nem én kértem. Ő is tudja az enyém mert meg szoktam kérni h lépjen már be, nézzek meg h van-e valami. Meg van olyan is amit mind a 2en használunk.
Vissza nem élek vele. Nem szoktam csak úgy belépni meg olvasgatni az üzeneteit. De viszont az sincs köztünk h ne adnánk meg, mert bízunk a másikban ezért tudjuk h nem nézegetné csak úgy. Meg aztán nincs titkolnivalónk h félnünk kéne h mit talál a másik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!