Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te tudod a párod jelszavát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te tudod a párod jelszavát pl. közösségi oldalra?

Figyelt kérdés
Nem kértem a páromtól hogy adja meg, ő magától mondta hogy nem is adná meg, mert az az ő privát dolga. én ezt meg is értem, csak kiváncsi vagyok hogy mások hogy vannak ezzel.
2013. jan. 23. 11:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

igaza van semmi közöd az ö "intim-online-szférájához"

én sem adnám meg a barátnömnek ha kérné.

2013. jan. 23. 11:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem és nem is érdekel. Ha megadná se használnám.
2013. jan. 23. 11:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen én is az övét,talán egyszer léptem be,kár volt,mert találtam olyat amit nem szerettem volna..
2013. jan. 23. 11:07
 4/11 anonim ***** válasza:

biztos nem.

nem a titkolnivaló miatt. mert nem csinálok semmi olyat,ami a kapcsolat rovására menne, de ez is egyfajta ellenőrzés lehet, mintha folyton hívogatna, h mit csinálok, stb

2013. jan. 23. 11:12
 5/11 anonim ***** válasza:

Úgy van beállítva a gépen, hogy az elmenti a jelszavakat mind a közösségi oldalra, mind a levelezőbe.

Ha akarna, akkor bármikor beleléphetne, és én is az övébe!

De nem tesszük meg, mert:

1. az a másik magán szférája

2. bízunk a másikban

2013. jan. 23. 11:12
 6/11 anonim ***** válasza:

Természetesen tudom, mint ahogy az e-mail postafiókja jelszavát is és ő is az enyémet, mert nekünk így praktikusabb. Ha valamelyikünk nincs gépközelben egész nap, és ez elő szokott fordulni, közben valami fontosabb üzenetet vár, vagy valamit meg akar nézni, elég csak rácsörögni a másikra (nekünk nincs egyik telefonon sem net előfizetés, a munkahelyen sem lehet netezni, wifi sincs, úgyhogy), hogy nézze meg.

Másra nem használjuk, nem igazán vagyok kíváncsi, a férjem mit levelezget a haverokkal, ő sem hogy én mit a barátnőkkel, de ha érdekelne sem olvasnánk bele kérdezés nélkül.

Kérni egyikünk sem kérte a jelszavakat, nem is kérnék ilyet senkitől, automatikusan megadtuk egy idő után egymásnak a fenti célból.

2013. jan. 23. 11:16
 7/11 anonim ***** válasza:
mi is tudjuk egymásét,de nem élünk vele vissza
2013. jan. 23. 11:27
 8/11 anonim ***** válasza:
A kutya sem a póráz miatt nem szalad el - ha meg amiatt, akkor pórázzal is elfutna. Nem tudom a jelszavát, nem is érdekel, ő sem az enyémet, csak felesleges problémákat szül(ha épp megkattannék, elkezdenék kutakodni, mindent félreértenék, aztán meg menne a hiszti, senkinek nem hiányzik ez).
2013. jan. 23. 11:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Én tudom az övét. Már nem is emlékszem hogy miért de ő mondta el nekem, nem én kértem. Ő is tudja az enyém mert meg szoktam kérni h lépjen már be, nézzek meg h van-e valami. Meg van olyan is amit mind a 2en használunk.

Vissza nem élek vele. Nem szoktam csak úgy belépni meg olvasgatni az üzeneteit. De viszont az sincs köztünk h ne adnánk meg, mert bízunk a másikban ezért tudjuk h nem nézegetné csak úgy. Meg aztán nincs titkolnivalónk h félnünk kéne h mit talál a másik

2013. jan. 23. 12:10
 10/11 anonim válasza:
Én nem tudom és nem is akarom tudni a jelszavát, de sokszor egymás előtt netezünk és látom, hogy mikor mit csinál épp, kivel beszél. Kíváncsi típus vagyok, úgyhogy örülök, hogy ezt engedi, de persze kell hagyni privát szférát is. :)
2013. jan. 23. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!