Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te tudod a párod jelszavát pl. közösségi oldalra?
Figyelt kérdés
Nem kértem a páromtól hogy adja meg, ő magától mondta hogy nem is adná meg, mert az az ő privát dolga. én ezt meg is értem, csak kiváncsi vagyok hogy mások hogy vannak ezzel.2013. jan. 23. 11:03
11/11 anonim válasza:
Tudjuk egymás jelszavát legyen szó közösségi oldalól, levelezésről stb... Sőt, együtt használunk szinte mindent.
Ezt a jellegű dolgot nem nevezném magánszférának.
Nincsenek egymás előtt titkaink. Attól, mert tudjuk egymás jelszavát, még nem azt jelenti, hogy kutatgatni is kell. Sokan olyan felháborodó hangulatú kommenteket írtok. Nem értem, ebben mi baj van !
Bár tény és való, hogy nem közösségi oldalak azok, amelyek lekötnek a mindennapjainkban. A párom dolgozik, én utolsó éves vagyok, jó pár éve együtt vagyunk. Nem sok időnk van ilyen hülyeségeken rágódni, hogy most az egyikünknek jújj most ez van mondjuk az iwiwén vagy facebook-ján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!