Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem idegesít, hogy nem ismeritek a párotok jelszavát a közösségi oldalához?
Én ismerem, de ettől függetlenül nem nézek bele. Ha nem tudnám, akkor sem érdekelne.
Nem bízol benne?
Nem.
Ellenben 9 évvel ezelőtt idegesített.(postafiók jelszó) Ki is nyomoztam, lett is belőle akkora haddelhadd, megcsalás, lebukás...stb. Elhagytam, de megofgadtam, hogy soha többé nem csinálok ilyet, mert annyira rossz volt szembesülni azzal, hogy mennyire vágtak át a palánkon. Mármint a részletekre gondolok, nyilván amegcsalás kiderült volna előbb utóbb, de a részletek...hát azok nagyon fájtak.
Beszélgetés a munkatársával? Miért te ott ültél mellette és olvastad, vagy honnan tudod? Meg ellenőrizgeted?
Ezt inkább nem minősítem!
Én nem tudom párom jelszavát, nem is érdekel. Az az övé. a magánszférája. Ő se tudja az enyémet, nem is érdekli ez az én magánszférám. Ha párom ellenőrizgetne, nyomozna utánam, ok nélkül vádaskodna, kutakodni, szakítanék vele. Mert szerintem bizalom nélkül semmi értelme egy kapcsolatnak. Ő is így gondolja.
Másrészt, ha meg akar csalni úgyis megfog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!