Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem idegesít, hogy nem ismeritek a párotok jelszavát a közösségi oldalához?
Nem tudom és nem is érdekel. A postafiókjához elvileg tudom, gyakorlatilag meg nem, mert egy megjegyezhetetlen karaktersor. Ha valamit megkér, hogy nézzek meg neki, akkor bediktálja.
Olyan helyekre tudom a jelszavát, ahol néha én intézek helyette dolgokat - díjnet, netbank, főiskola távoktatásos honlapja, neptun, stb. Így maximum azzal tud lebukni, hogy késve fizette be a vízszámlát, vagy nem adta le időben a házidolgozatát.
Eleinte nem tudtam.Aztan nyitvafelejtette az oldalt mikor elment, az elso level szemetszurt, pedig nem akartam kutakodni, de meg is megnyitottam.
Kiderult es en voltam minden, mert en feltortem az o emailfiokjat es gyorsan megvaltoztatta a jelszot amit nem is ismertem.
En meg mondtam, hogy viccesen reagal, meg gyanakodni fogok.Azota megadta magatol a jelszot csak a kutyat nem erdekli.Es ez ot bosszantja.
Nekem elmondta, de elfelejtettem. A közösségi oldalas jelszavakból nem csinálunk nagy ügyet, ő is tudja az enyémet, tőlem akár kutakodhatna is a profilomon.
Tudom az email és a csevegő fiókjainak a jelszavát is, mert néha megkért, nézzek meg neki valamit, vagy szóljak XY-nak, hogy nem fognak tudni beszélni aznap. Régen még hecceltem, hogy ő már évek óta tudta az én jelszavamat, de a sajátját félte őrizte, nevetve kérdeztem, hogy mit titkol, akkor adta meg. Különösebben nem izgat, ha valami engem is érintő levelet kapott, vagy olyan a beszélgetés, megkér, hogy üljek mellé és olvassam el én is. A többi meg minek érdekeljen? Ha vaj van a füle mögött, úgyis kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!