Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyiben tette tönkre vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiben tette tönkre vagy emelte fel párkapcsolataitokat a közösségi oldalak? Pl. Facebook, Twitter és társaik?

Figyelt kérdés

Kort és nemet írjatok.

f25

2013. jan. 8. 00:21
 1/9 anonim ***** válasza:
sztem emberfüggő, aki elkülöníti a kettőt annak nagyon tönkreteszi, én az ismerőseimmel az életben is ugyanolyan közvetlenül próbálok beszélni, van aki nem vevő rá, ő az első kategóriába tartozik
2013. jan. 8. 00:23
 2/9 anonim ***** válasza:

Semennyiben...

F 34

2013. jan. 8. 00:30
 3/9 Komplikato ***** válasza:

Hát az internetfüggés az simán. Nagyon.

De van már olyan is, amikor valaki közösségi oldal függő. Az rosszabb. Mert az internet függő mindenféle infókat szerez a netről, ami érdekli. De a közösségi oldal függő képes egy gép vagy telefon mellett egész napját azzal tölteni, hogy félpercenként megnézi kapott e üzenetet, van e új megosztás, Like-olta valaki, stb.

Személy szerint amúgy ír rossz társasági kapcsolataimon nem javított, de érzésem szerint sokaknál rontott a dolgon. Soha nem fog helyettesíteni egy meghitt élő beszélgetést egy jóbaráttal, rokonnal, stb.

2013. jan. 8. 00:50
 4/9 anonim ***** válasza:

A nőim tekintetében egyszer sem volt mérvadó.

Barátaimról szólva.. kettőt elküldtem a p.csába mostanában, mivel ritkán járok otthon és észrevettem, hogy mikor otthon vagyok, akkor valahogy sosem érnek rá velem találkozni, ha nem vagyok otthon, akkor meg folyton írogatnak Facebookon, hogy jajj de hiányzok, de jó lenne beszélgetni, stb.

2013. jan. 8. 01:02
 5/9 anonim ***** válasza:

Enyémre nem volt befolyással, fb-t használunk de inkább csak az egyetemi dolgok meg a haverok miatt, nem azon keresztül éljük az életünket, egy jó bicajozás a szabadban sokkal többet ér mint a böksösés vagy az ömlengős idézetek a gép előtt kuksolva.

24/L

2013. jan. 8. 10:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Párkapcsolatomat? Azt remekül tudja rombolni. Próbálom elkülöníteni, de egy idő után nem mindig jön össze. Erre mondják, hogy na te hülye vagy, amikor azon kezdek kiakadni, hogy nem tesz ki rólam képet. De amikor tudom, hogy a volt barátnőjéről ki volt téve, akkor azért elgondolkodtató számomra, hogy akkor rólam miért is olyan nagy probléma? Meg a hangsúlyt sem lehet érezni és azon is összelehet kapni remekül.

21 L

Barátságokat is szét tud zilálni, az esetben a hangsúly érzékelhetetlensége miatt volt többnyire, na meg a miért nem írsz már? Nem is érdekellek? Stb... Na igaz, ezt a párkapcsolathoz is besorolhatjuk.

2013. jan. 9. 00:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Örülök ennek a kérdésnek, végre vannak olyanok, akik látják, hogy károkat okoz(hat). Nagy károkat :(

Egyébként ezért nincs facebookom, és lehet nélküle élni, a barátaimmal nem a facebookon tartom a kapcsolatot, van rengeteg más ingyenes lehetőség, hogy az ember beszéljen azokkal, aki fontosak. Az egyetemi dolgokról sem maradok le, emailen keresem fel a csoporttársaim, tanárokat, eddig sosem volt károm abból, hogy lemaradtam volna vmiről. Természetesen azért, mert az élő beszélgetést fontosnak tartom és ha szükségem van rá merek kérdezni. Kezdem úgy érezni, hogy a párkapcsolatomra hamarosan hatást fog gyakorolni. Korábban a barátom is úgy gongolta, ahogy én, hogy lehet nélküle élni, és hogy butaság, mert sokszor nem is csinálnak rajta semmit, de fent kell lenniük. Amióta viszont bekerült az egyetemre, egyszer kellett neki mondani kb.

2013. jan. 10. 00:57
 8/9 anonim ***** válasza:

(Előző vagyok)

hogy regisztráljon(csoporttársai) és azóta neki is kell. Természetesen attól a pillanattól kezdve kezdett ez bennem rossz érzést kelteni, hogy csomó lánnyal beszélget ott barátilag(?!). Rossz, hogy megváltozott ebben is, de remélem nem esik át a ló túloldalára, hogy "titok" lesz az, amit ott csinál, és függ tőle, más élet lesz az, ott szabad olyat amit máshol nem stb. Bocsi a hosszú válaszért, érdekel ez a téma :) 20 L

2013. jan. 10. 01:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekunk sok problemank volt a a facebookal es a msn-gerel:(
2013. jan. 23. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!