Hogyan lehetnék népszerűbb?
Lány vagyok 14 éves.
Persze én is arra gondoltam hogy élőben hogyan lehetnék népszerűbb.:)
Persze jöhet a tanács, hogy élőben legyél népszerű blabla, de azért a netes ismertség se rossz ;) És itt most nem arról beszélek, hogy tegyél ki egy félmeztelen képet, és két hét múlva legyen 811 ismerősöd facebookon... Én pár hónapja tumblrozok, semmi extrát nem csinálok, és van 51 követőm... szerintem kezdj ezzel, rengeteg jó képet, érdekes embereket lehet találni, és nagyon az angol sem kell. Én gyatra vagyok a nyelvekből, büszkén tumblrozok magyarul (lehet ez a titkom...? :D)
A facebook egy fos, ott a tényleges ismerőseiddel se lehet lassan normálisan beszélni, ha lenne időm jó erősen megritkítanám a 200 valahány ismerősömet, mert a fele se érdekel. Viszont vannak ott is hasznos dolgok, pl németországban tanuló barátnővel könnyebb így a kapcsolattartás, több csoportnak is tagja vagyok. Épp tegnapelőtt kezdtem el komolyabban twitterezni, úgy egy hónapja regisztráltam kíváncsiságból (a kedvenc színészem nagy és jó twitterező, még a sorozatába is beírták a karakteréhez, hogy twitterezik), nem írok ki hülyeségeket, már van egy követőm. Én a sorozat mániám miatt szintén sorozatos bloggereket és feliratkészítőket követek. nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!