Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetnék népszerűbb...

Hogyan lehetnék népszerűbb ember? (tönni lent)

Figyelt kérdés

Nem mondom, hogy engem nem szeretnek sokan, ált. jól kijövök az emberekkel,mert veszem a poénokat, és én is rendelkezem ilyen készségekkel. De vannak olyan emberek, akik mellet úgy érzed, hogy biztonságban vagy, esetleg olyanok, akivel felemelő érzés lenni, valaki mellett te is többnek érzed magad stb. Az apám is ilyen pl., hogy vele valahova besétálva egészen máshogy érzem magam, mintha csak egyedül megyek. vagy egyes emberek akik népszerűbbek, ha velük vagy, te is annak érzed magad, vagy az is leszel.

A kérdésem az volna,hogy hogyan lehet pénz nélkül elismertnek, megbecsültnek esetleg "menőnek" lenni? Én is ezt szeretném érezni, hogy aki velem van jól érzi magát velem, felemelőbb neki velem lenni. HOgyan lehetnék olyan lány, aki népszerű, és sokan szeretik, sokan ismerik stb. most tudom, hogy ez nagyon nagyképűen hangzik, és esetleg sokan elítéltek, de jó érzés, mikor az emberre kicsit felnéznek, vagy ha megjelensz valahol kicsit feldobod az egész hangulatot. Lehet erre így nem kaphatok választ, mert ez rajtam áll, hogy hogyan viselkedek stb. De mégis ilyen általános segítségek, most egy átlagos lány vagyok, hogyan lehetnék konkrétan menő és népszerű?

Előre is köszi a válaszokat! L/16

2011. aug. 6. 12:18
 1/9 anonim válasza:
Járj szinvonalas helyekre értelmes emberekkel és sokat doba dolgon ha eleve nyitott személyiség vagy aki könnyen ismerkedik.Mondjuk sokat számít ha pl. haverokkal bemész vmi ismert szóakozóhelyre vagy kávézóba , esetleg boltba ha te ott ismert vagy. Ez is előnyös. 15/L
2011. aug. 6. 12:23
 2/9 anonim ***** válasza:
a te korosztályodban az a népszerű akinek minden hónapban új cuccai vannak oda vannak érte a pasik sok a pénze,nagy a szája, az övé a legjobb teló,kiteszi mindenét,iszik,bulizik,van valaki akit kiközösít az osztályban,állandóan pletykál,van pasija, sőt több is volt ja és lássuk be ezek a lányok igen elkényeztetettek,rosszindulatúk kiközösítőek,beképzeltek,van rajtok egy rakat smink,ne akarj ilyen lenni,hidd el fősulin az ilyen lányok labdába se rúghatnak
2011. aug. 6. 12:23
 3/9 anonim válasza:
Talán kezdd néhány nyelvtan órával,hogy a helyesírásod ne hagyjon kívánnivalót maga után!
2011. aug. 6. 12:24
 4/9 anonim válasza:
Vannak olyan középiskolák ahol már eleve nem tolerálják ezt a fajta stílusirányzatot.Nem mindegy , hogy az ember milyen színvonalú társaságban van...
2011. aug. 6. 12:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Személyiség függő dolog.

2. jól mondja.

2011. aug. 6. 12:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem arra a típusra gondoltam, amiről fent írtatok. Pontosítanám a kérdésemet, éppen arra lennék kíváncsi, hogy a pénzt és "menő cuccokat" félretéve hogyan lehet népszerűnek lenni. Talán a kérdés inkább az volna, hogyan lehet a személyiségemet javítani, illetve önállóvá tenni. vagy nem tudom.. ( a helyesírásommal soha nem volt probléma, nem tudom miért kötsz bele. Pont azt akartam elkerülni, hogy nagyképű p*csának nézzetek,látom nem jött össze..)
2011. aug. 6. 12:36
 7/9 anonim ***** válasza:
a személyiségeden nem tudsz sokat változtatni,de ha nyitott vagy kedves segítőkész sok barátot szerezhetsz de ettől függetlenül nem biztos hogy menő és népszerű leszel a korosztályodban
2011. aug. 6. 13:04
 8/9 anonim ***** válasza:
12.23,13.04 vagyok nem néztelek p..ának egyátalán,csak leírtam hogy milyen a tinik körében aki népszerű
2011. aug. 6. 13:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha népszerűségre vágysz, öltözz qrvának, adj le 50-et az iq-dból, és bújj ágyba minden szembejövő pasival! De sztem többet ér az, h értékes ember legyél.
2011. aug. 6. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!