Hogyan lehetnék népszerűbb ember? (tönni lent)
Nem mondom, hogy engem nem szeretnek sokan, ált. jól kijövök az emberekkel,mert veszem a poénokat, és én is rendelkezem ilyen készségekkel. De vannak olyan emberek, akik mellet úgy érzed, hogy biztonságban vagy, esetleg olyanok, akivel felemelő érzés lenni, valaki mellett te is többnek érzed magad stb. Az apám is ilyen pl., hogy vele valahova besétálva egészen máshogy érzem magam, mintha csak egyedül megyek. vagy egyes emberek akik népszerűbbek, ha velük vagy, te is annak érzed magad, vagy az is leszel.
A kérdésem az volna,hogy hogyan lehet pénz nélkül elismertnek, megbecsültnek esetleg "menőnek" lenni? Én is ezt szeretném érezni, hogy aki velem van jól érzi magát velem, felemelőbb neki velem lenni. HOgyan lehetnék olyan lány, aki népszerű, és sokan szeretik, sokan ismerik stb. most tudom, hogy ez nagyon nagyképűen hangzik, és esetleg sokan elítéltek, de jó érzés, mikor az emberre kicsit felnéznek, vagy ha megjelensz valahol kicsit feldobod az egész hangulatot. Lehet erre így nem kaphatok választ, mert ez rajtam áll, hogy hogyan viselkedek stb. De mégis ilyen általános segítségek, most egy átlagos lány vagyok, hogyan lehetnék konkrétan menő és népszerű?
Előre is köszi a válaszokat! L/16
Személyiség függő dolog.
2. jól mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!