Hogyan lehetnék népszerűbb egy kicsivel?
jobb a komunikációs képességük,és főként nyitottabban a világ felé,de ez a nyitottság több felszínes kapcsolatot eredményez mint a zárkózottabb,kevésbé komunikatív embereknél.
egyébként azért hogy jobban elfogadjanak mások haverjuknak,először magadat kell elfogadnod ,ha magabiztos vagy és nem nyomulsz másokra ,ha felszabadult vagy ha másokkal,akár ismeretlenekkel ,eltudsz velük beszélgetni bármiről,úgy hogy ne jutna közbe eszedbe,hogy most szimpatikus vagyok-e v sem,akkor tudsz népszerű lenni.
a magabiztosság tud népszerűséget eredményezni,de ennek követelménye hogy ne akarj görcsösen népszerű lenni,mert az pont hogy bizonytalanságot sugároz.
én egyébként úgyhiszem,hogy akit mindenki szeret,az nem feltétlen jó,talán az nagyobb gondokkal küzd valójában mint gondolnád,csak ezel a lazasággal próbálja leplezni hogy igazándiból indenkivel csak haveri és nem baráti kapcsolatba tud kerülni.Az szerintem mindenképp előnyös ha vkit nem mindenki szeret,mert mindenki mindenkit nem szerethet ugyan úgy.biztosan van neked is olyan társaságod,kikel jól érzed magad és akik közt népszrű vagy.Akit mindenkiszeret az mindenkinek olyan arcot mutat,mint amit épp látni akarnak,túlságosan sokszínűnek lenni sem jó,mert elvesztheted az igazi oldalad,aki igazán vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!