Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehetnék népszerűbb?

Hogy lehetnék népszerűbb?

Figyelt kérdés
13éves lány vagyok most megyek 8.dikba és szép vagyok okos és még gazdag is vannak barátnőim de ő velük se vagyok igazán jóba 7.dikbe jártam egy fiúval az osztályomból akkor nagyon népszerű voltam de szakítottunk és most 8.dikba szeretnék megint járni vele hogy mondhatnám neki.
2009. aug. 8. 19:31
 1/9 anonim ***** válasza:
18%

elegem van az ilyen kérdésekből

ne járj vele. keress magadnak egy idősebb pasit, szép vagy akkor meg semmi sem akadályoz meg. legyél mindig feltűnő, mindig szólj hozzá a témához, de ne hülyeségeket és járj szórakozóhelyekre a barátaiddal és a pasiddal

2009. aug. 8. 20:14
 2/9 A kérdező kommentje:
nyáron már jártam egy 16éves pasival de csak két hétig mert nem volt vele olyan jó.
2009. aug. 8. 20:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Pfff de gyerekes vagy....
2009. aug. 8. 21:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Itt akkor valójában az a kérdés hogy: Hogy szerezzem meg újra a pasit? (vagy legalább is valami hasonló)
2009. aug. 8. 21:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Remélem nem azért akarsz vele újra járni , hogy népszerűbb legyél!Mert ha igen akkor ne tedd.
2009. aug. 8. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:

ugy leszel népszerű ha nagy a pofád kinyitod a szád nem vagy egy nyámnyila szánalmas mint sokan mások..szólj hozzá mindenhez :D meg legyél jófej :):):D:P ha gazdag vagy akkor vegyél márkás cuccokat és azzal is már népszerűbb vagy..

am meg mosolyogj a fiúra dumáljatok pl msnen meg ilyenek aztán veszi a lapot és lehet megint összejöttök :) sok sikert.. 16/L

2009. aug. 8. 23:34
 7/9 anonim ***** válasza:

"szép vagyok okos meg gazdag is"

Nos, kicsit szállj le a magaslórol, hugi.:)

A pasi csak azért kell, hogy népszerű legyél?

Ne legyél már ennyire kétszínű! Kicsit viselkedhetnél érettebben.

A sznobokat meg nem bírják az "átlagosak".

Legyél kedves, érett. Ne érezd magad többnek a többieknél. Ha tényleg okos vagy, akkor figyelj a helyesírásra. ;)

2009. aug. 9. 19:09
 8/9 anonim ***** válasza:
54%

ülljj fel a padra és kezdj el masztizni mint egy cseh lány,vagy Hívd fel Voldemortot győzd le és máris híres vagy Harrynek bejött;)

14/F

2009. aug. 31. 23:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Pff, beképzeld pics.a. Írni se tudsz, aki írni se tud, hogy lehetne okos?!

14L

2010. jan. 14. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!