Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudnád a párod jelszavát megnéznéd a levelezéseit?
El van mentve a gépemen a jelszava, így bármikor megnézhetném, de nem teszem, mert megbízom benne. Mellesleg neki is joga van magánélethez.
Ő is bármikor meg tudja nézni a levelezéseimet, mert nincs védve az outlook, ráadásul indul a win-nel, de nincs is titkom előtte.
Tudom a jelszavát és néztem már bele a levelezésébe - de csak az ő tudtával.
A postán érkező leveleket sem bontom fel, hanem odaadom a férjemnek.
Nálunk otthon enyém a chrome páromé a mozilla (közös a felhasználó). Mindkettőben elmentve mindenféle jelszó (fb,wiw /na nem mintha bármelyik közösségi portált aktívan használnánk :D/, különböző levelezők, gyakori kérdések:D) + ugye a telefonok is szinkronizálnak.
Eddig csak akkor láttam a levelezését, amikor szólt, hogy figyi ezt nézd már meg...
Több mint két éve vagyunk együtt és több mint 1,5 éve közös gépet használunk.
Én tudom a jelszavát, de nem nézem...
Ő nem tudta a jelszavamat, ezért egy kis okos programmal figyelte le minden tevékenységemet a gépen..
Hozzáteszem hogy már nem vagyunk együtt, csak együtt élünk
Minek nézzek bele, ha valami fontosat akar velem közölni akkor azt ugyis megmondja ö is.
Minden a bizalmon és a társ ismeretén függ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!