Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha tudnád a párod jelszavát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudnád a párod jelszavát megnéznéd a levelezéseit?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy fura vagyok-e de én még ha tudnám is a facebookjának, email-jeinek jelszavát akkor sem érdekelne.
2013. ápr. 17. 12:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

El van mentve a gépemen a jelszava, így bármikor megnézhetném, de nem teszem, mert megbízom benne. Mellesleg neki is joga van magánélethez.

Ő is bármikor meg tudja nézni a levelezéseimet, mert nincs védve az outlook, ráadásul indul a win-nel, de nincs is titkom előtte.

2013. ápr. 17. 13:06
 12/24 anonim ***** válasza:
Én tudom a jelszavát, de nem nézem. Ő is ritkán nézi, szóval nem hiszem, hogy bármi érdekes lenne benne.
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Tudom a jelszavát és néztem már bele a levelezésébe - de csak az ő tudtával.

A postán érkező leveleket sem bontom fel, hanem odaadom a férjemnek.

14/24 anonim ***** válasza:
Volt, hogy belenéztem, de akkor annak oka volt. Ettől eltekintve nem nézegettem sohasem és ő sem az enyémet.
2013. ápr. 17. 13:07
 15/24 anonim ***** válasza:
nem néztem meg, nem érdekel
 16/24 Pj0tr ***** válasza:

Nálunk otthon enyém a chrome páromé a mozilla (közös a felhasználó). Mindkettőben elmentve mindenféle jelszó (fb,wiw /na nem mintha bármelyik közösségi portált aktívan használnánk :D/, különböző levelezők, gyakori kérdések:D) + ugye a telefonok is szinkronizálnak.

Eddig csak akkor láttam a levelezését, amikor szólt, hogy figyi ezt nézd már meg...

Több mint két éve vagyunk együtt és több mint 1,5 éve közös gépet használunk.

17/24 anonim ***** válasza:
Nagyon nem érdekelne, hogy mit csinál.
2013. ápr. 17. 13:14
 18/24 anonim ***** válasza:
Tudom a jelszavát és nem nézem a levelezéseit. Van jobb dolgom is, meg nem is érdekel, hogy mit csinál FBon.
2013. ápr. 17. 13:17
 19/24 mmano88 ***** válasza:

Én tudom a jelszavát, de nem nézem...

Ő nem tudta a jelszavamat, ezért egy kis okos programmal figyelte le minden tevékenységemet a gépen..

Hozzáteszem hogy már nem vagyunk együtt, csak együtt élünk

2013. ápr. 17. 13:32
 20/24 anonim ***** válasza:

Minek nézzek bele, ha valami fontosat akar velem közölni akkor azt ugyis megmondja ö is.

Minden a bizalmon és a társ ismeretén függ. :)

2013. ápr. 17. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!