Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha tudnád a párod jelszavát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudnád a párod jelszavát megnéznéd a levelezéseit?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy fura vagyok-e de én még ha tudnám is a facebookjának, email-jeinek jelszavát akkor sem érdekelne.
2013. ápr. 17. 12:53
1 2 3
 1/24 Traune ***** válasza:
van aki igen van aki nem. Ha feltétlenűl megbízom a páromban akkor nem érdekelne, ha kétes lenne belenéznék miket mável a hátam mögött. Rá is jöttem hogy megcsal :D
2013. ápr. 17. 12:54
 2/24 anonim ***** válasza:
Nem, nem nézném meg. Legyünk már a párunk iránt ennyi bizalommal.
2013. ápr. 17. 12:54
 3/24 anonim ***** válasza:
72%
10ből 9 megnézi, aki tagadja, az hazudik vagy ő a kivételes 1.
2013. ápr. 17. 12:56
 4/24 ivilicious ***** válasza:
régen megnéztem,mert volt mit keresnem, de mostmár tudom,h senkivel nem beszélget...meg mindig eőttem nyomja és nézhetem
2013. ápr. 17. 12:57
 5/24 anonim ***** válasza:

3 eves legutobbi kapcsolatomban az utolso honapban neztem bele, addig soha!

S a gyanum beigazolodott...

Hagyatkozom a megerzeseimre!

2013. ápr. 17. 12:57
 6/24 anonim ***** válasza:

De eleve nem tudnám meg a jelszavát...!

Csak úgy véletlenül elémpottyanna a jelszó....? Szóval nem, eleve szó sincs arról, hogy megtudjuk a másik jelszavait.

2013. ápr. 17. 12:58
 7/24 anonim ***** válasza:
Nem nézném meg, de nem is érdekelne a jelszava.
2013. ápr. 17. 13:02
 8/24 anonim ***** válasza:
Ha lenne sok más gyanús, arra utaló jel, hogy kavar valakivel, és nem tudnám máshogy kideríteni, hogy WTF, akkor igen, megnézném.
2013. ápr. 17. 13:03
 9/24 anonim ***** válasza:

Sosem néztem meg.Ha meg akar csalni így is úgy is megteszi.

Az életben is sok lehetősége lenne rá,nemcsak a neten ismerkedni,ha úgy van.Az embernek bíznia kell ennyire magában,mert ha nem,akkor veszett fejsze nyele.

2013. ápr. 17. 13:03
 10/24 anonim ***** válasza:

Attól függ. Mivel a volt páromnak én segítettem megnyitni egy fiókot, tudtam a jelszavát, de nem néztem bele a levelezésébe.

Szóval normális esetben nem nézném meg, de ha kétségeim lennének és valahogy az ölembe pottyan a lehetőség akkor nem biztos, hogy meg tudnám állni.

2013. ápr. 17. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!