Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet normális párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet normális párkapcsolatban élni egy prostituálttal?

Figyelt kérdés
Páromról pénteken kiderült, hogy a testét árulta még nem régen és végig titkolta előlem. Megalázva érzem magam és nem tudom, hogy mi lesz ezután. Már rengetegszer voltam kénytelen csalódni a nőkben, de most megint elhittem, hogy találtam valakit, aki más, erre tessék! Az a legszörnyűbb az egészben, hogy egyszerre hiányzik és undorodom is tőle. Van értelme megbeszélnem vele bármit is?
2013. ápr. 14. 14:00
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Valóban nem monda ki a számot, csak azt, hogy 19 évesen kezdte és fél évvel azelőtt hagyta abba, hogy találkozunk. A szám tényleg csak az én fejemben született, ebben igazat kell, hogy adjak.
2013. ápr. 14. 15:40
 32/51 anonim ***** válasza:

31 Nekem nem kell igazat adni ember. Ez a nő akiről irsz látatlanban mondom, fog még emberileg olyan dolgokat lepakolni az élet asztalán, hogy örülnél ha te férfiként az egy ezredrészét le tudnád tenni. Már az is egy elég erős lépés, hogy felfedte azt, amihez elvileg neked-semmi az égegyadta világon közöd nincs.

De te menthetetlen vagy.

2013. ápr. 14. 15:42
 33/51 anonim ***** válasza:
31 kétlem, hogy ez a kis nő 19 évesen kezdett bármit is.Látatlanban.
2013. ápr. 14. 15:46
 34/51 A kérdező kommentje:

Felfedte bmeg, na ezt honnan vetted!? Pénteken az esti közös sütögetésre vázároltunk be, mikor odajött egy kedves ügyfél, hogy már mennyire hiányolja!

Meg voltam már alázva párszor, de ez mégis gyomron tudott vágni!

2013. ápr. 14. 15:47
 35/51 anonim ***** válasza:
34 ez kamu ember, baromi nagy kamu. Ugyanis egy kuncsaft jobban fél a lebukástól mint egy prosti:DD Egy exkuncsaft sosem megy oda:D
2013. ápr. 14. 15:50
 36/51 anonim ***** válasza:
*egy kuncsaft jobban fél a lebukástól, mert több a vesztenivalója mint egy prostinak
2013. ápr. 14. 15:52
 37/51 anonim ***** válasza:
Szóval ezennel kijelentem, hogy ez az egész kérdésed egy orbitális kamuzás.
2013. ápr. 14. 15:53
 38/51 A kérdező kommentje:
Ezt neki kellett volna mondanod, ő nem tudta, de én vagyok az idióta már ténylag, hogy idejöttem. Nem érdekel, hogy ki hiszi el, meg ki nem, bocsánat, hogy raboltam a díszes társaság idejét, én kiléptem!
2013. ápr. 14. 15:54
 39/51 anonim ***** válasza:
38 na most az egyszer igaz az önkritikád-én is igy gondolom, hogy agyilag problémás vagy.
2013. ápr. 14. 15:57
 40/51 anonim válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

Szerintem ő lesz a kishölgy.

Beszéltem privátban minkettővel, a stílusuk külnbözik, de a történet stimmel.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, "kedves" Kérdező, ha tegnap tényleg a """kedveseddel""" beszélgettem, akkor javaslom, hogy térdepelve kérj elnézést a Tőle és lépj ki az életéből örökre, az Ő érdekében!

2013. ápr. 14. 16:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!