Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet normális párkapcsolatban élni egy prostituálttal?
31 Nekem nem kell igazat adni ember. Ez a nő akiről irsz látatlanban mondom, fog még emberileg olyan dolgokat lepakolni az élet asztalán, hogy örülnél ha te férfiként az egy ezredrészét le tudnád tenni. Már az is egy elég erős lépés, hogy felfedte azt, amihez elvileg neked-semmi az égegyadta világon közöd nincs.
De te menthetetlen vagy.
Felfedte bmeg, na ezt honnan vetted!? Pénteken az esti közös sütögetésre vázároltunk be, mikor odajött egy kedves ügyfél, hogy már mennyire hiányolja!
Meg voltam már alázva párszor, de ez mégis gyomron tudott vágni!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Szerintem ő lesz a kishölgy.
Beszéltem privátban minkettővel, a stílusuk külnbözik, de a történet stimmel.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, "kedves" Kérdező, ha tegnap tényleg a """kedveseddel""" beszélgettem, akkor javaslom, hogy térdepelve kérj elnézést a Tőle és lépj ki az életéből örökre, az Ő érdekében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!