Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet normális párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet normális párkapcsolatban élni egy prostituálttal?

Figyelt kérdés
Páromról pénteken kiderült, hogy a testét árulta még nem régen és végig titkolta előlem. Megalázva érzem magam és nem tudom, hogy mi lesz ezután. Már rengetegszer voltam kénytelen csalódni a nőkben, de most megint elhittem, hogy találtam valakit, aki más, erre tessék! Az a legszörnyűbb az egészben, hogy egyszerre hiányzik és undorodom is tőle. Van értelme megbeszélnem vele bármit is?
2013. ápr. 14. 14:00
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:

Már nem csinálja. Gondolod hogy vágyakozva gondol vissza rá? Meg kellene vele beszélni. Valószínűleg baromira szégyenli és ezért is nem mondta el. (valószínűleg nem jókedvéből csinálta, biztos nem ez volt élete legjobb korszaka)

Ha el tudod fogadni, hogy ez a múltjának egy része és tovább tudsz lépni, akkor beszélj vele. Ha szeretitek egymást, meg tudjátok oldani. Elhiszem, hogy számodra ez most óriási sokk volt, próbáld meg feldolgozni és nem úgy felfogni, hogy végig hazudott Neked. "csak" eltitkolta. Lehet el szerette volna mondani, de nem tudta mikor és hogyan. Gondold magad az ő helyébe. Nem nyithat azzal első randin, hogy szia, xy vagyok, exkurv@... aztán meg...hidd el, őt bánthatta a legjobban, hogy nem őszinte veled. De ha már megszeretsz valakit, nem szeretnél neki fájdalmat, csalódást okozni. és szépen húzod az időt...

Ha szereted, gondold át, ne a mi véleményünkre adj. Iszonyat könnyű valakiről ítélkezni, amíg nem vagy az Ő helyében, nem tudhatod.

2013. ápr. 14. 14:54
 12/51 A kérdező kommentje:
Ja, szóval ezért is én vagyok a hibás, értem, azért is én voltam a hibás, hogy az elő feleségem megcsalt és azért is, hogy a következő mennyaszonyom megádolt olyasmivel, amit eszemben sem volt megtenni! Nincs okom bízni a nőkben, de olyanban aki a testéből él és több mint egy évig hazudott, benne azért illene megbíznom, mert ő aztán megérdemli!
2013. ápr. 14. 14:59
 13/51 anonim ***** válasza:
100%
6-nak van igaza. Ha szereted, akkor elfogadod a múltját is és túllépsz rajta.
2013. ápr. 14. 14:59
 14/51 anonim ***** válasza:

Én nem azt mondtam, hogy Te avgy a hibás. egyáltalán nem! hogy is lehetnél? csak annyit mondtam, hogy gondold magad az ő helyzetébe és mérlegeld, hogy van e olyan indok, amit el tudsz fogadni, hogy miért csinálta egyáltalán, vagy miért nem mondta el (ebben az esetben beszéljetek, hátha tovább tudtok lépni), vagy ha abszolút úgy érzed, hogy ezen nem tudod magad túltenni, akkor lépj tovább.

Én csak arra szeretnélek ösztönözni, hogy gondold át. Nem csalt meg, szeretett, melletted volt, szinte biztos vagyok benne, hogy már ezerszer megbánta. Tény, hogy elkövetett egy hibát. Szerinted helyre tudja hozni?

2013. ápr. 14. 15:08
 15/51 anonim ***** válasza:
Kérdező, kb. annyira fognak téged elitélni, mint azokat a pasikat akik olyan macákkal kezdenek, akik a partikon vonaglanak, és a baráti társaságba kézről kézre adják őket, vagy akik gruppiba járnak.
2013. ápr. 14. 15:11
 16/51 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, hagyd békén ezt a kis nőt, hogy normális élete lehessen egy olyan férfi mellett aki valóban férfi, és aki tudja, hogy mi az, hogy kapcsolat.Aki nem a mási multjára mutogat, mert pontosan tudja, hogy neki is van multja, és aki nem a plasztiknőket lesi, hanem a valódi nőket, és aki nem az interneten adja elő a nagy hóditót, hanem a valódi életben helyt áll minden körülményben.

100 szónak is egy a vége: hagyd békén, jobb lesz neki nélküled ezerszer-mint melletted ilyen hozzáállással mint amit itt nyujtottál-most.

2013. ápr. 14. 15:15
 17/51 A kérdező kommentje:

Magyarul senki sem fog komolyan venni...

Az a szörnyű, hogy nem tudom, hogy ha őt ellököm magamtól, akkor végre találhatok magamnak egy tiszteletre méltó párt, vagy folytatódik a tendencia és még tovább süllyed a nők színvonala.

2013. ápr. 14. 15:16
 18/51 anonim ***** válasza:
100%

Ó fogsz találni "tiszteletre méltó" párt magadnak, aki majd azt fogja mondani neked, hogy joga van heti 2 barátnőzéshez, ahol a barátnő szerepében egy pasi tetszeleg és akinek az ágyából hozzád fog hazavonaglani és tőled fogja a mellnagyobbitásért a pénzt legombolni.

Kívánom, hogy egy ilyen nőt találj magadnak és legyen sok-sok boldogságod mellette:DD

2013. ápr. 14. 15:19
 19/51 anonim ***** válasza:

Hát, hallod az elején még azt gondoltam, az lenne a jó megoldás, ha túllépnétek ezen a problémán. De ahogy olvasom a hozzászólásaidat és kezdek azok táborához húzni, akik úgy vélik, a Nő érdemel jobbat...

Ezt azért gondold át.

2013. ápr. 14. 15:20
 20/51 A kérdező kommentje:
Mint már említettem, ilyenhez volt már szerencsém, sajos feleségül is vettem. De ő legalább nem pénzért csinálta.
2013. ápr. 14. 15:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!