Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet normális párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet normális párkapcsolatban élni egy prostituálttal?

Figyelt kérdés
Páromról pénteken kiderült, hogy a testét árulta még nem régen és végig titkolta előlem. Megalázva érzem magam és nem tudom, hogy mi lesz ezután. Már rengetegszer voltam kénytelen csalódni a nőkben, de most megint elhittem, hogy találtam valakit, aki más, erre tessék! Az a legszörnyűbb az egészben, hogy egyszerre hiányzik és undorodom is tőle. Van értelme megbeszélnem vele bármit is?
2013. ápr. 14. 14:00
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
Még mindig csinálja?
2013. ápr. 14. 14:03
 2/51 anonim ***** válasza:
Ismered a mondást??? Kur..ból lesz a legjobb feleség!!!! :)
2013. ápr. 14. 14:04
 3/51 A kérdező kommentje:

Állítólag nem, de ki tudja, végig hazudott.

Kettes, nem, nem hallottam még.

2013. ápr. 14. 14:07
 4/51 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy ha szeretsz valakit, el kell tudnod fogadni a múltbéli hibáit, amiket elkövetett. Ebben az esetben szerintem az a legszomorúbb, hogy hazudott neked (vagyis hogy eltitkolta), ezután megérteném, ha többet nem bíznál benne. Mindenképp beszéljetek, lehet, hogy le tudod küzdeni az undort, de tényleg, itt szerintem nagyobb probléma, hogy nincs köztetek őszinteség.
2013. ápr. 14. 14:22
 5/51 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam, hogy ha ez kiderülne később, ha mindenki rájönne, akkor engem is megbélyegeznének.
2013. ápr. 14. 14:27
 6/51 anonim ***** válasza:
67%
Te ezt a nőt nem szereted. Max. volt egy fellángolásod irányában. Ugyanis az az ember aki szereti a másikat, annak a jelen a lényeg, a múlt-múlt. A múlthoz viszont senkinek semmi köze-még neked se. szerintem a legjobbat akkor teszed, ha eltünsz a lány elől a balfékre:D Mert pl. téged is le lehet prostizni, mert volt akár hány nőd, ha már mutogatsz.. Az, hogy egy ex akárkivolt valaha nő egyáltalán párkapcsolatba belemegy, az már egy változást mutat az illető személyében.Mert ha aktív lenne nem menne bele egy kapcsolatban. Ostoba vagy ember.
2013. ápr. 14. 14:38
 7/51 anonim ***** válasza:
56%
Ha ez a velemenyed rola akkor nem is szeretted igazan! Hagyd ott, nalad jobbat erdemel, aki nem iteli el!!!
2013. ápr. 14. 14:38
 8/51 anonim ***** válasza:
0%
Hagyd el. Az ilyen nőknek a verukben a hazudozás,színészkedés... Ugyanis a qrvaknak ez kell a melohoz. Bár sosem próbáltam. Családod is szegyenkezne miattad
2013. ápr. 14. 14:42
 9/51 anonim ***** válasza:
23%
Ó, helló, üdv a klubban. Nekem is volt egyszer egy csajom, akiről hogy, hogy nem kiderült pár hónap után, hogy tulajdonképpen a testéből él. A legviccesebb rész az volt, amikor azt mondta, hogy "dehát velük csak gumival szexeltem, az teljesen más" - Ha elfogadsz egy jótanácsot: MENEKÜLJ!
2013. ápr. 14. 14:42
 10/51 anonim ***** válasza:
5 úgy hogy mentsd meg magad, nehogy elitéljenek, és hagyd, hogy az adott nő egy másik pasit boldoggá tudjon tenni, aki nem fog attól reszketni, hogy bárki elfogja itélni:D
2013. ápr. 14. 14:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!