Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet normális párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet normális párkapcsolatban élni egy prostituálttal?

Figyelt kérdés
Páromról pénteken kiderült, hogy a testét árulta még nem régen és végig titkolta előlem. Megalázva érzem magam és nem tudom, hogy mi lesz ezután. Már rengetegszer voltam kénytelen csalódni a nőkben, de most megint elhittem, hogy találtam valakit, aki más, erre tessék! Az a legszörnyűbb az egészben, hogy egyszerre hiányzik és undorodom is tőle. Van értelme megbeszélnem vele bármit is?
2013. ápr. 14. 14:00
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
53%

"Ő legalább nem pénzért csinálta"

ezt imádom...szóval az, hogy valaki megdugatja magát a fél világgal, megcsal, rendben van.

De az, hogy valaki (gondolom) fiatal korában valamilyen ok miatt jó eséllyel belekényszerül ebbe, az már megvetendő.

az első élvezi, saját szórakoztatására csinálja, ergó melletted is ezt fogja csinálni, míg a második, ha előbb felvázolt okok miatt volt, szégyenli magát és az életben nem lépne félre...

2013. ápr. 14. 15:25
 22/51 A kérdező kommentje:
Tudjátok én mindent elmondtam neki és annak ellenére játszadozott az érzelmeimmel, hogy tudta, már kétszer kihúzták a nők a talajt alólam!
2013. ápr. 14. 15:26
 23/51 anonim ***** válasza:

22 kamu, sajnáld csak magad

Ismered a mondást: más szemébe a szálkát, magadéban a gerendát sem. Ez rád illik.

2013. ápr. 14. 15:29
 24/51 anonim ***** válasza:
55%
Na mostmar latom hogy te szanalomra meltobb vagy kerdezo, mint egy prosti......krva gaz vagy ember.......hagyd ott, mert jobbat erdemel nalad, te meg sajnaltasd csak magad tovabb
2013. ápr. 14. 15:30
 25/51 A kérdező kommentje:
Aki nem élvezi, az nem csinálja hat évig! Aztán állítólag abbahagyja, és egyből rátalál valakire (én) és boldogan él, amíg meg nem hal. Nem sántít ez egy kicsit?
2013. ápr. 14. 15:31
 26/51 anonim ***** válasza:

20 szerintem a műcici még mindig pénzbe kerül:DD a doki aki meg beülteti, az meg egy kisebb vagyon.

szóval kedves "úr" a hölgy a cicijébe kapta azt a pénzt, amit a prostik kezébe adnak-ennyi a két nő közötti különbség. Pusztán "csak".

No meg, mig az egyik átvágott mint "tisztességes" nő, addig a másik mit is csinált a jelenében? semmit.

2013. ápr. 14. 15:32
 27/51 anonim ***** válasza:
24-nél a pont:D Ment is a zöldkéz érte:)
2013. ápr. 14. 15:33
 28/51 A kérdező kommentje:
Mit is csinált? Hazudott, nem?
2013. ápr. 14. 15:34
 29/51 anonim ***** válasza:
61%
Nem gaz hogy itt sajnaltatod magadat??? Ennyi en nem pazarolok rad tobb szot, ha csak osszefuggestelen picsogast irsz. Milyen ferfi vagy te? Nem veletlen vagott at mar ket no is teged.......megerdemelted te puhapocs!
2013. ápr. 14. 15:35
 30/51 anonim ***** válasza:
56%

25 A 6 év az tényleg gáz, ebben az esetben. Van akinek 2-3 hónap után felfordul a gyomra az egésztől. De a 6 év az vajh 6 év volt-e, vagy csak a kis agyadban jelent meg ez a szám?:DD

Na ember, meghagylak ebbéli gondolatmenetedben, aztán ne sirdogálj midőn feldereng a picinyke agyadban a fény, és rájössz mekkora hibákat vétesz emberileg is, és gondolkodásilag is:D

2013. ápr. 14. 15:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!