Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nők! Ti ezt elnéznétek a férjeteknek? Nem lennétek féltékenyek?
A férjem a munkája miatt sok emberrel áll kapcsolatban. Egy 19 éves lány is bekerült a képbe. Tegnap négyszer hívták egymást, és ma együtt ment a férjemmel és a két picimmel Mosonmagyaróvárra a nagyihoz, mert elviekben kettőjüknek ott volt valamilyen halaszthatatlan dolguk.
A férjem gyakran szokta őt ide-oda vinni. Állítása szerint nincs semmi köztük.
33N
hívd át vacsorára a lányt.
ne hagyd,hogy a férjed megakadályozza.
alapból ha ezt akarná tenni már lehet egy jel.
a vacsora alatt meg tudod figyelni a közöttük lévő kommunikációt,vagy pont az elfojtott sunyulást.
de attól függetlenül,hogy a fiatal lányt is dugja,a hozzád való viszonyulása nem változott?
ugyanolyan veled,kíván téged ettől függetlenül?
mert az én tapasztalatom az,hogy az ilyen kis tini farokpörgetők megfűszerezetik a kapcsolatot,csak ugye nem ennyire tiszteletlen módon.
mert én is meg szoktam kúrálni néha fiatal lányokat,de érzelmileg 1 sem érint meg,a nőmet szeretem ugyanúgy.
szóval,akkor változott e szexuálisan a férjed?
az is lehet egyébként,hogy csak szórakozik veled.
nincs is semmi a lánnyal,csak húzza vele az agyad.
erre nem gondoltál?
te szoktál kezdeményezni szerelmeskedést?
kifogást talál az elkerülésére,vagy belemegy simán,esetleg belemegy de gyorsan túl akar lenni rajta?
és szereted még őt?
vagy el tudnád képzelni azt,hogy egy másik férfi ugyanolyan gyönyörökben részesít téged,mint amilyenben a férjed a fiatal lányt?
Végig olvastam az egészt, és nagyon sajnálom, a gyerekek ugye elhiszik hogy jó fej kedves aranyos, mert még nem látnak a dolgok mögé. Sok sikert és kitartást kívánok neked.
A legjobb lesz megbeszélni mindent, a férjeddel tabuk és kiabálás nélkül. Úgy hogy a gyerekeknek ne okozzon ez gondot, és szerintem egy gerinces és épeszű férfi nem csinál ilyet, nem vagyok féltéken típus, de ez már sok, és nagyon hülyeség, Mert, lehetne egyenesebb, nem kéne itt meg csalni a hátad mögött, hanem meg mondaná hogy már nem úgy érez irántad. Mert ugye lehet hogy fáj az igazság de nem annyira mint a sokáig tartó hazugság. Légy okos, kitartó, és mindig reálisan és pozitívan lásd a dolgokat. Üdv: Kira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!