A lányotoknak hinnétek vagy a (z új) férjeteknek?
Elváltam mikor a lányom még pici baba volt (11 hónapos) majd megismertem a mostani férjem, akivel 10 éve vagyunk együtt, 6 éve házasok is. Az új párom a kezdettől fogva elfogadta hogy nem egyedül vagyok és teljesen jól kezelte a lányomat is.
Nem rég viszont a most 12 éves lányom azzal állt elő, hogy a párom erőszakosan viselkedik vele, gyakran ráförmed, kiabál és lökdösi/rángatja. Én ilyet még nem tapasztaltam és nem is gondolnám hogy ilyet csinálna, nem egy agresszív ember.
Mellesleg a lányom mostanában kicsit a világ hercegnőjének képzeli magát és elég csacska dolgokat csinál a barátaival is, azért merült fel bennem, hogy mi van ha csak hazudik? Vagy esetleg az, hogy a vérszerinti apja adja alá a lovat és kéri hogy így viselkedjen..
Ti mit gondoltok? Kinek hinnétek? És hogyan lehetne kideríteni az igazságot?
Szerintem is esélyes hogy vérszerinti apu akarja megmérgezni a ti jól működő kapcsolatotokat, mintegy bosszúból.
Rákérdeztél már a férjednél erre? Hogy reagált?
Egyértelműen a férjemnek, pláne ha (ahogy fogalmazol) a lányod "mostanában kicsit a világ hercegnőjének képzeli magát".
Valamint igen, szerintem is befolyásolja az igazi apukája.
Ha nem agresszív a férjed és nem volt vele eddig semmi probléma, jól viselkedett a lányoddal is, akkor ugyan most miért kezdene el erőszakoskodni?
Ne hagyd hogy tönkretegye a kapcsolatotokat!
Én is a férjemnek hinnék. A lányod 12 éves, kezdődik a kamaszkor és ezzel a dackorszak meg a "semmi sem jó" és "legyen minden úgy ahogy én akarom, bármi is az ára" időszak.
Ha eddig nem volt probléma kettejük kapcsolatában akkor én sem hinném el amit a lányod állít.
Simán lehet, hogy csak fel akarja hívni magára a figyelmet. És az is lehet, hogy a vér szerinti apja a hunyó.
Ha gond lett volna közöttük, az nem derül ki tíz év alatt? Gondolom, a jelenlegi férjed "saját"jaként kezelte.
Korábban voltak problémák közüttük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!