Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyot hibáztam. Mit tegyek?
Nagyot hibáztam a kapcsolatunkban, néhány hete, elég feszült volt kettőnk között a kapcsolat. De előtte nagyon jó volt együtt, szeretem őt nagyon..és most baromira hiányzik. Nem az elmúlt néhány hét, hanem ami előtte volt. Most olyan kilátástalannak látom az egész életet, hogy elszúrtam. Ő is bántott persze én meg még rátettem egy lapáttal. Nem tudom, hogy fog-e még keresni ezek után. Ő eléggé kategorikusan mondta, hogy már nem és betelt pohár. Ő meg olyan ember, aki, ha valamit kimond ahhoz tartja magát, viszont volt már többször ilyen necces a helyzet, aztán csak találkoztunk. Csak most nagyon nehéz és nem tudom, hogy mire számíthatok. Talán ha kicsit megenyhülünk, máshogy látjuk majd a dolgokat. 4 éve vagyunk együtt...
Nem merem felhívni, félek a visszautasítástól. Ki szeretném várni, még ha beledöglök is. Mennyi idő után adjam fel?
Ez az a mondat, ami beszédesebb, hogy számára végérvényesen vége:
"erre azt válaszolta, hogy azt megköszönné. "
ezt akkor mondják, amikor a másik már undorodik az illetőtől. Én legalábbis már akkor használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!