Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon nagyot hibáztam? Ma...

Nagyon nagyot hibáztam? Ma jól étkeztem, de most megettem 4 kisebb házi fánkot és 5 háztartásikekszet.

Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 18:35
 1/8 anonim válasza:
Hát nem kellet volna ennyit enni.Elég lett volna 2 kisebb házi fánkot, és 2 háztartási kekszet.
2012. nov. 5. 18:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy jól étkeztél? Legtöbbször a fogyasztó nincs is tisztában az általa elfogyasztót termékek pontosan milyen hatással is van a szervezetére.
2012. nov. 5. 18:55
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Nagyon nagyot hibáztál. A fánk gyakorlatilag cukros zsír. A keksz fehér liszt és cukor. Mindegyikből sok az 1 darab is.
2012. nov. 5. 18:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Igazából azért kérdeztem, hogy mit is jelent az a ,,jól étkeztem'' mert lehet az is ugyan ennyire borzasztó szóval akkor már édes mind1.
2012. nov. 5. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
A kérdésből nem derül ki, hogy diétázol-e, mióta folytatod, és milyen diétát követsz. Sajnos ez nagyon sok plusz, ha diétázol...a fánk 100 grammjában van 400 kcal körül, túlnyomórészt szénhidrát (fehér liszt és cukor) és zsír (nem a legjobb fajtából). A háztartási keksz kisebb bűn (de bűn), mint a fánk (mellette ugyanúgy fehér liszt és cukor), de diétában az sem megengedett, ha eredményt akarsz elérni. Lehet, hogy ezzel a megbotlásoddal az eddigi kemény munkádat semmisé tetted (persze függően attól, hogy mennyi ideje és milyen diétát folytatsz). Mivel már megtörtént, csak azt tudom javasolni, hogy a következő napokban nyomd meg kicsit a sportot, illetve, ha legközelebb nasihiányod lesz, akkor ezek helyett igyál meg pl. egy csésze gyümölcsteát édesítővel, vagy az én nagy kedvencem a meleg vízben feloldott egy fél kávéskanál fahéj, édesítővel.
2012. nov. 5. 19:23
 6/8 A kérdező kommentje:
ma kezdtem xD
2012. nov. 5. 19:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor nézz másik diéta után, mert ez nem Neked való.
2012. nov. 5. 19:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Na jó, hát ez komolytalan.
2012. nov. 5. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!