Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátnőm volt pasiával nagyot hibáztam? (lent)
Figyelt kérdés
Egy 2 hónapos kaland volt a barátnőm,és a pasija közt,de a mai napig odavan Érte!Szakítottak már 5 hónapja,és azóta nem is taliztak.Tegnap egy buliban összekavarodtam a sráccal le is feküdtünk,és nem tudom,hogy mit mondjak a barátnőmnek,mert Ő még mindig szereti.Tudom az sem mentség,hogy részeg voltam...Szarul érzem magam...Mit fog szólni ha elmondom szerintetek?2013. márc. 28. 23:39
1/24 anonim válasza:
És mi van, ha nem mondod el neki?
3/24 anonim válasza:
a srác már valószínűleg nem szereti, ezért inkább próbáld meg kinyitni a barátnőd szemét, hogy nem kell neki a srác
4/24 A kérdező kommentje:
Megtudja egy közös ismerőstől,...és nem akarok hazudni Neki..
2013. márc. 28. 23:42
5/24 anonim válasza:
A hiba abban rejlik, hogy az pasijával és nem pasiával.
Egyébként meg tartanék neked egy jól neveltség előadást csak úgy, mert látom épp beteg voltál, amikor az iskolában órát tartottak belőle. Oltsd el magad!
6/24 A kérdező kommentje:
Sajnálom a helyesírási hibát..már én is észrevettem...
2013. márc. 28. 23:45
7/24 anonim válasza:
Amíg neked ebben csak a helyesírási hiba említésre méltó a válaszodban, addig részegen sem dugnálak meg.
8/24 A kérdező kommentje:
Ìrtam már,hogy megbántam,és sajnálom,hogy a múltat már nem tudom visszacsinálni....
2013. márc. 28. 23:50
9/24 anonim válasza:
Miért nem lehet előre végig gondolni, hogy utána lesz? Annyira nem élem az ilyet. Sajnálni a legkönnyebb valamit. Elárultad a barátnődet. Ez az, amit mi férfiak ritkábban teszünk meg a barátunkkal.
10/24 A kérdező kommentje:
Viszont szakítottak 5 hónapja..Tudom,hogy ez nem mentség,de jelenleg van barátja,és még mindig utána vágyódik... :(
2013. márc. 28. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!