Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este házibuliba lefeküdtem egy sráccal, rosszat tettem? (több lent)
Figyelt kérdés
Tegnap házibuliba egy sulitársam elkezdett izgatni, az ölében ültem. Végül felemelt, bevitt egy szobába és levetköztetett tangára, és végigtaperált kivül-belül. A melleimnél kb. 10 perccel tovább húzta. Mindenfélét csinált. Aztán levetkőzött, és belémhatolt. 1 órát voltunk el, és aztán mentünk csak ki. De nem tudtunk leálni, és kint is folytattuk az izgatást, pettingelést. A gond, hogy a srác 2 napja szakított a barátnőjével. Rosszat tettünk? Mert mondjuk már nem volt kapcsolata.2013. márc. 17. 22:36
2/14 anonim válasza:
Könnyűvérű vagy, egyesek azt mondanák ribanc.
3/14 anonim válasza:
Isten ezért nem bocsájt meg, csak ha elmondasz 2 mi atyánkot.
Kinek kell róla tudnia rajtatok kívül?
4/14 anonim válasza:
3as, úgylátszik nekünk:D ámen!
5/14 anonim válasza:
Hát, ahogy a többiek mondják "könnyűvérű" vagy, ami a prostituciós tevékenység folytatásával megvádolt egyén gyengébb neve. Amúgy ha egy hetero srác vagy, akkor rosszat tettél.
6/14 anonim válasza:
Bárcsak lenne egy nő, aki velem is ezt művelné. Persze nem baj, ha értelmes, és szingli :D
7/14 A kérdező kommentje:
lány vagyok.
2013. márc. 17. 22:43
9/14 anonim válasza:
Te nem tettél semmi rosszat. Bár nem igazán értem mért kellett iylen részletesen ecsetelni a dolgot na de mindegy. Azon hogy ö csak pár napja szingli ne neked fáhjjon a fejed hanme neki. Amúgy meg mindegy mert már szingli volt, bár gondolom az ex nem örülne neki, na de az téged ne zavarjon. Na meg tényleg nem kell hiresztelni a dolgot. Szép volt jó volt ennyi, nem változik semmi.
10/14 anonim válasza:
Védekeztetek? Jó érzés volt?
Ha mindkettőre igen a válasz, akkor csak az volt a rossz, hogy még kint is nyaltátok-faltátok egymást... azt nem kellett volna! :)
Ha sokszor csinálsz ilyen egyéjszakást, akkor ribanc leszel, ami amúgy nem gáz annyira, csak ha komoly kapcsolatot szeretnél... Akkor viszont nemnagyon találsz olyat, aki szerinte ez nem rossz! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!