Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak szerintem nem normális,...

Csak szerintem nem normális, hogy a szüleim 17 évesen nem engednek el házibuliba az osztálytársaimmal péntek este? (éjfélig szerettem volna. )

Figyelt kérdés

2012. szept. 22. 09:56
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Engem sem engedtek el, igaz, ennek már 7 éve. Amíg nem voltam 18, addig nagyon őriztek, utána meg már mehettem, ha fizettem minden költséget. Ők azt vallották, vagy gyerek vagy, vagy felnőtt. Nem lehet gyerekként lézengeni és felnőttként dorbézolni. Ma már igazat is adok nekik.
2012. szept. 22. 10:13
 2/6 anonim ***** válasza:
48%

Addig örülj amíg a szüleid vigyáznak rád.

Mert amikor kirepülsz a nagy betűs életbe akkor már nem fognak érted felelni, és saját magad aratod le amit elvetettél.

2012. szept. 22. 10:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem éjfélig elengedhettek volna, de attól függ hogy te milyen vagy. Ha megbízható és felelősségteljes akkor igen, de ha az ellenkezője akkor nem.
2012. szept. 22. 10:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Bevallom, így kapásból én sem szívesen engedném el a lányomat. Nem a házibuli miatt, hanem azért, mert szerintem egy nő (akármilyen életkorú) ne császkáljon éjfélkor tök egyedül az utcán. Akkor már inkább aludjon ott, ha ez nem megoldható, adnék pénzt taxira, vagy érte mennék kocsival. Vagy kísérje haza egy fiú, esetleg kettesben jöjjön haza a barátnőjével, és a másik lány is aludjon nálunk.

Ez egyébként évezredekig evidencia volt, csak valahogy mostanában lett nagy divat, hogy a kislányoknak "a pofájuk leszakad", ha a szüleik vigyázni szeretnének rájuk. A szülőknek meg kényelmesebb bezárni a gyereket a lakásba, mint odafigyeléssel elengedni.

2012. szept. 22. 11:16
 5/6 anonim válasza:
48%
hát az átlag szülők elengedik a gyerekeket már 12-13 évesen, és látod milyenek... a szüleid ettől az állapottól akarnak óvni, mint amibe ők vannak.
2012. szept. 23. 20:38
 6/6 anonim válasza:
szerintem sem normális.
2013. jan. 20. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!