Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátnőm volt pasiával nagyot hibáztam? (lent)
Figyelt kérdés
Egy 2 hónapos kaland volt a barátnőm,és a pasija közt,de a mai napig odavan Érte!Szakítottak már 5 hónapja,és azóta nem is taliztak.Tegnap egy buliban összekavarodtam a sráccal le is feküdtünk,és nem tudom,hogy mit mondjak a barátnőmnek,mert Ő még mindig szereti.Tudom az sem mentség,hogy részeg voltam...Szarul érzem magam...Mit fog szólni ha elmondom szerintetek?2013. márc. 28. 23:39
11/24 A kérdező kommentje:
Igazad van...
2013. márc. 28. 23:52
12/24 anonim válasza:
Ja, hogy már van barátja. Akkor nem te hibáztál. Ez így már más, könyörgöm miért nem ezzel kezdted? Így nem tettél rosszat. Az ő baja, ha olyannal van, akibe nem szerelmes.
13/24 A kérdező kommentje:
Azért,mert tudtam,hogy Őt még mindig szereti! :(
2013. márc. 29. 00:01
14/24 anonim válasza:
Most már ne agyalj ezen. Gyere velem egy búfelejtő szexre! :D
15/24 A kérdező kommentje:
Hogyvan az,hogy az előbb még paraszt voltam most meg sexelni akarsz? :DDD
2013. márc. 29. 00:05
16/24 anonim válasza:
Mert nem tájékoztattál rendesen. Lesz szex vagy nem? Nem érek rá tökölni..:)
17/24 A kérdező kommentje:
Nem lesz...most csajos dráma van nem kellenek ide bunkó férfiak akik még ráadásul türelmetlenek is... :P
2013. márc. 29. 00:08
18/24 anonim válasza:
Nem tudod mit vesztesz. Szüzességet már biztosan nem.
Nos? :) Nem vagyok bunkó, csak férfi!
19/24 A kérdező kommentje:
Kihagyom. ;)
2013. márc. 29. 00:11
20/24 anonim válasza:
Nagyon korrekt, én is csak a két emberre tartozó szexet kedvelem. Szóval korrekt, hogy kihagyod a barátnődet belőlünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!