Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyot hibáztam. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyot hibáztam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyot hibáztam a kapcsolatunkban, néhány hete, elég feszült volt kettőnk között a kapcsolat. De előtte nagyon jó volt együtt, szeretem őt nagyon..és most baromira hiányzik. Nem az elmúlt néhány hét, hanem ami előtte volt. Most olyan kilátástalannak látom az egész életet, hogy elszúrtam. Ő is bántott persze én meg még rátettem egy lapáttal. Nem tudom, hogy fog-e még keresni ezek után. Ő eléggé kategorikusan mondta, hogy már nem és betelt pohár. Ő meg olyan ember, aki, ha valamit kimond ahhoz tartja magát, viszont volt már többször ilyen necces a helyzet, aztán csak találkoztunk. Csak most nagyon nehéz és nem tudom, hogy mire számíthatok. Talán ha kicsit megenyhülünk, máshogy látjuk majd a dolgokat. 4 éve vagyunk együtt...

Nem merem felhívni, félek a visszautasítástól. Ki szeretném várni, még ha beledöglök is. Mennyi idő után adjam fel?

2013. ápr. 13. 13:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ahhoz hogy tudjunk segíteni, tudni kell, hogy mit műveltél. De az igazat.
2013. ápr. 13. 13:16
 2/14 anonim ***** válasza:
Hívd fel!4 év után nem hiszem,hogy úgy működik,hogy na,akkor most vége.Ha ki akartok békülni valamelyikőtöknek félre kell raknia a büszkeségét.
2013. ápr. 13. 13:16
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem voltam vele megértő és túlreagáltam valamit. Azt mondta ő tele van problémával, hogy még ilyesmikkel is foglalkoznia kellejen az én hisztijeimmel és neki erre nincs szüksége.
2013. ápr. 13. 13:22
 4/14 A kérdező kommentje:
Utána még beszéltünk és ehhez tartotta magát, és mondtam, hogy akkor nem fogom keresni, erre azt válaszolta, hogy azt megköszönné. Csak nem tudom, hogy a méreg beszélt akkor belőle, vagy...?
2013. ápr. 13. 13:28
 5/14 anonim ***** válasza:
4 Ennek vége. Ne áltasd magad, tudomásul kell, hogy vegyed.Tiszteld a döntését, és hagyd szabadon. Ennyi amennyit tehetsz, már ha szereted.
2013. ápr. 13. 13:30
 6/14 anonim ***** válasza:
Várj pár napot, aztán ha addig nem keres hívd fel. Ha akkor is elutasító lesz, akkor felejtsd el.
2013. ápr. 13. 13:31
 7/14 anonim ***** válasza:

Rendszeres volt nálad a hiszti?? Mert lehet az utolsó hisztid volt az a pont amikor elege lett, és 4 év ide vagy oda már nem kér ilyen kapcsolatot.

Nem sokat tudsz tenni. Vagy felhívod és megbeszélitek hogyan tovább, vagy vársz 1 hónapot, és ha nem keres, akkor elkönyvelheted hogy köztetek mindennek vége. Akkor lépj tovább te is.

2013. ápr. 13. 13:32
 8/14 anonim ***** válasza:
6 Felesleges.
2013. ápr. 13. 13:33
 9/14 anonim ***** válasza:

Férfi vagy nő vagy?

Mert ha férfi vagy és egy nőt megaláztál, nem kicsit,akkor semmi jóra ne számíts, főleg akkor ha ilyen büszke az illető, mint amit irtál.

2013. ápr. 13. 13:38
 10/14 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, nem aláztam meg, de megbántottuk egymást, oda-vissza.
2013. ápr. 13. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!