Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyot hibáztam. Mit tegyek?
Nagyot hibáztam a kapcsolatunkban, néhány hete, elég feszült volt kettőnk között a kapcsolat. De előtte nagyon jó volt együtt, szeretem őt nagyon..és most baromira hiányzik. Nem az elmúlt néhány hét, hanem ami előtte volt. Most olyan kilátástalannak látom az egész életet, hogy elszúrtam. Ő is bántott persze én meg még rátettem egy lapáttal. Nem tudom, hogy fog-e még keresni ezek után. Ő eléggé kategorikusan mondta, hogy már nem és betelt pohár. Ő meg olyan ember, aki, ha valamit kimond ahhoz tartja magát, viszont volt már többször ilyen necces a helyzet, aztán csak találkoztunk. Csak most nagyon nehéz és nem tudom, hogy mire számíthatok. Talán ha kicsit megenyhülünk, máshogy látjuk majd a dolgokat. 4 éve vagyunk együtt...
Nem merem felhívni, félek a visszautasítástól. Ki szeretném várni, még ha beledöglök is. Mennyi idő után adjam fel?
Rendszeres volt nálad a hiszti?? Mert lehet az utolsó hisztid volt az a pont amikor elege lett, és 4 év ide vagy oda már nem kér ilyen kapcsolatot.
Nem sokat tudsz tenni. Vagy felhívod és megbeszélitek hogyan tovább, vagy vársz 1 hónapot, és ha nem keres, akkor elkönyvelheted hogy köztetek mindennek vége. Akkor lépj tovább te is.
Férfi vagy nő vagy?
Mert ha férfi vagy és egy nőt megaláztál, nem kicsit,akkor semmi jóra ne számíts, főleg akkor ha ilyen büszke az illető, mint amit irtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!