Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos egy nagy dilemma elé kerültem tegnap este. Kiderült, hogy a párom randizott egy pasival és csókolóztak is. Szeretem őt. Hogyan lehetek biztos benne, hogyha megbocsátok neki többet nem fordul elő ilyen vagy hasonló eset?
Minden megy tovább mint azelőtt. Bár én nem tervezek egyenlőre olyasmit mint te. :)
Képet küldenél a boli111@freemail.hu-ra rólatok?
Nem tudom, talán tartanék egy kicsi szünetet és gondolkoznék azon, hogy akarom-e folytatni vele vagy sem. Én ugyan lány vagyok és voltam már ilyen szituban, mégis szakítás lett a vége, mert sajnos tovább folytak a megcsalások.
Most nézem a kérdés kiírásának időpontját, lehet már későn reagálok erre a kérdésre is, de azért remélem megoldódott a dolog.
Igen megoldódott. Egy hét gondolkodási idő után adtam neki választ, hogy szeretném-e folytatni. Azóta együtt vagyunk. :)
Nálatok mi volt a gond ami miatt végülis vége lett?
Ez fordítva is elsülhetett volna.
Olvasd el a nekem írt kommenteket. Van ellenpélda is. D
D Ne feledd, te is azt mondtad, hogy rosszul döntöttél, mikor folytattátok.
Egyébként a válaszolók között volt egy srác, aki közben kibékült a barátnőjével. Megbocsátotta neki, hogy félrelépett. Sőt a múlt hónapban össze is házasodtak. Azóta e-mailben levelezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!