Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos egy nagy dilemma elé kerültem tegnap este. Kiderült, hogy a párom randizott egy pasival és csókolóztak is. Szeretem őt. Hogyan lehetek biztos benne, hogyha megbocsátok neki többet nem fordul elő ilyen vagy hasonló eset?
Változás mindíg van.
Beszéltem a sráccal is. Hát érdekes gyerek.
De hogy a lényegre térjek szeretem őt annyira h elnézzem neki. Hétvégén fogok választ adni neki addigra kell eldöntenem hogy hogyan védjem ki a hasonló eseteket.
Addig igyekszem minél okosabb lenni. Ezért pl teszek fel ezen az oldalon is több kérdést.
:)
Megkérdezte h miért ilyen sokára? Én meg rákérdeztem h ez a sok vagy ahányszor ő találkozott vele?
Valószínű szeretné ha minél előbb tudja a választ akár pozitív akár negatív lesz, de most én diktálok.
Jártunk. Együtttöltöttünk napokat éjszakákat.
Ha jól mennek a dolgok és nem lesz több ilyen félrelépése, őt olyannak tartom akivel megpróbálnám leélni az életem. De a mostani bizalomvesztés visszaveti a dolgot néhány évvel.
Te hogy próbálkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!