Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos egy nagy dilemma elé kerültem tegnap este. Kiderült, hogy a párom randizott egy pasival és csókolóztak is. Szeretem őt. Hogyan lehetek biztos benne, hogyha megbocsátok neki többet nem fordul elő ilyen vagy hasonló eset?
Szerintem van annyira komoly a barátnőd, hogy tudja nagy butaságot csinált, bár nem tudom mennyi idősek vagytok.
Hasonló történt velem is. Viszont én ott követtem el a legnagyobb hibát, hogy annak ellenére, hogy nagyon szerettük egymást hagytam elmenni, most már nagyon bánom! Te ne kövesd el ezt a hibát, főleg ha szereted. Éreztesd vele, hogy benned megbízhat és te nem fogod bántani! (27)
A barátnőm 24 éves én 30.
Azt hogy megbízhat bennem eddig is tudta, bár vmiért mégsem lehetett egyértelmű neki. (mint így utólag kiderült)
Ha megbocsátok neki mi a garancia hogy nem fog újra megtörténni? Illetve hogy tudom elérni h ne történjen meg újra?
Sajnos nem ilyen egyszerű a döntésem. Többek közt ezt sem tudom ennyire leegyszerűsíteni. Pedig sokkal könnyebb lenne!
Tudjátok van egy dolog ami nagyon megnehezíti. Úgy hívják szerelem.
Ahogy korábban is írtam igazából az érdekel, hogy ha folytatjuk, hogyan tudom elérni h ne forduljon elő újra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!