Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos egy nagy dilemma elé kerültem tegnap este. Kiderült, hogy a párom randizott egy pasival és csókolóztak is. Szeretem őt. Hogyan lehetek biztos benne, hogyha megbocsátok neki többet nem fordul elő ilyen vagy hasonló eset?
Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 08:56
71/110 A kérdező kommentje:
Nem. Egyenlőre legalábbis nem bántam meg. Sőt szinte nyoma sincs a sokat emlegetett bizalmatlanságnak. Lehet azért, mert tudom h most nincs rá okom. :)
2009. szept. 28. 15:16
72/110 anonim válasza:
Maradjon is így és akkor valóra tudod te is váltani a korábban leírt terveidet vele. :)
73/110 A kérdező kommentje:
Honnan írsz?
2009. szept. 28. 15:59
75/110 A kérdező kommentje:
Akkor van köztünk kb 300km. :)
Van vmi további jó fejleményed?
2009. szept. 29. 15:46
76/110 anonim válasza:
Igen!megkértem újra a kezét és ő nagy örömömre újra igent mondott nekem! Ennél jobb dolog nem is történhetett volna velem. Közben azon gondolkodunk, hogy összeköltözünk. És nálad? Újabb fejlemények vagy valami változás?
77/110 A kérdező kommentje:
Bocsi, de az újra megkértem és újra igent mondtott ironíkusan hangzik. Jól meggondoltad?
Fejlemény? Igen múlt héten kedden eljött hozzánk vasárnap este vittem haza. Addig együtt voltunk. :)
2009. okt. 5. 15:43
78/110 anonim válasza:
Lehet, hogy ironikusan hangzik és kissé hihetetlen, de jól meggondoltam, mielőtt ismét megkérdeztem.
Ezek szerint majdnem egy hetet együtt töltöttetek. És milyen érzés volt neked, hogy ott volt?
79/110 A kérdező kommentje:
Nagyon jó. Mindennap főzőtt vmit. :))
Legtöbbször volt vmi kis közös program. Erre szokták azt mondani h könnyű lenne megszokni.
2009. okt. 8. 14:17
80/110 anonim válasza:
Köszi, hogy kölcsönvehettem pár gondolatodat, meglett az eredménye. Jövő tavasszal (április 3-án) megtartjuk az esküvőnket!
Fejlemény nálad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!