Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos egy nagy dilemma elé kerültem tegnap este. Kiderült, hogy a párom randizott egy pasival és csókolóztak is. Szeretem őt. Hogyan lehetek biztos benne, hogyha megbocsátok neki többet nem fordul elő ilyen vagy hasonló eset?
Bocsi ha néha értelmetlen kérdést teszek fel, de a válaszokból nem egyértelmű, hogy ugyanattól a személytől jönnek-e.
Szerintem azzal veszítek a legkevesebbet, ha megbocsátok neki. Ha nem tud hű maradni és más kell neki az úgyis kiderül. Ha mégis minket teremtettek egymásnak akkor meg jól döntök. Ez alapján a legjobb döntés az lehet, ha együttmaradunk.
Tudom egyáltalán befolyásolni, hogy ne történhessen meg ilyen a jövőben?
Buktad öcsém! 2 lehetőséged van igfazából el sem olvastam mások mit írkáltak....
1: Megbocsájtasz /nemlehetetlen/, de innentől mindeg ebben fogsz élni ez szerintem elkerülhetetlen... vagy ráhagyod, mert elfogadod olyannak amilyennek szereted. De akkor soha ne is hozd fel ezt neki.
2:Kidobod, lehet többé nem csalna meg de esélye sincs bizonyítani, te is lehet nagyon megbánnád, de már elbukott. Majd mással újrakezded, gondolom nem vagy 80 éves.
Ha velem lenne a szitu én ilyenkor sétálni szoktam... jó hosszú séta este.... valami kihalt helyen... szépen össze tudom szedni a gondolataimat. Ezt a kérdést neked kell megrágnod...
Igen tudod, figyelj oda rá jobban és okulj az én esetemből!
Tudod én férfi létemre rengeteget szenvedek emiatt a hibás döntésem miatt.
Tényleg nem vagyok 80. 30 vagyok.
Sétára még nem volt időm. Viszont a te felvázolt jövőképed nagyon negatív. Miért?
Nincs még 100%-os döntésem.
Szeretem. Hajlok arra, hogy újra együtt legyünk. Többet akarok tőle, mint ami eddig volt köztünk. De megoldást kell találnom a jövőnkre. Emiatt még nem tudom biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!