Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos egy nagy dilemma elé kerültem tegnap este. Kiderült, hogy a párom randizott egy pasival és csókolóztak is. Szeretem őt. Hogyan lehetek biztos benne, hogyha megbocsátok neki többet nem fordul elő ilyen vagy hasonló eset?
kb ilyen szánalmasan lettem én is kijátszva:)
3 hónapja van meg a csaj a sráccal egy erősnek mutatkozó de közben szánalmasanszar párkapcsolatban.(srác 6 évvel idősebb nála 18/24-ek) hagyni kell a rákba aztán idővel elfelejted: )
Én is amondó vagyok, hogy inkább hagyd, most csak egy randi egy csókkal..
Később akkor mi lesz? Párkapcsolat gyerekkel, csak azért mert nem találkoztatok egy hétvégén?
Próbálj meg inkább egy helybéli lánnyal összejönni. Ha a csaj tényleg komolyan venné a ti kapcsolatotokat, akkor legalább felhívott volna teló, hogy miért nem tudtál eljönni stb..., vagy pedig esetleg te hívhattad volna fel.
Inkább hagyd s keress helybéli lányt :)
Beszélni minden nap beszéltünk. Hétvégente mindíg találkoztunk, sőt az egészet együtt töltöttük. Csak a hétköznapi randik maradtak el.
Szerintetek nincs olyan ok, ami miatt érdemes lenne folytatni?
Te vagy az első, aki adna neki még egy esélyt :)
Hogy szeretem-e az nem kérdés. Tudom h igen.
Mire gondolsz, mi az amivel a bizalmam visszaszerezheti?
Mert bevallom őszintén most ha hozzáérnék (ahogy a szerelmesek között ugye sokás az érintés), mindjárt eszembe jutna, h nemrég még mással volt.
Kivernéd a fogait?
Nekem is megfordult a fejembe h egy pofont megérdemel, de férfi vagyok és nem ütök meg egy nőt! Még ekkor sem! Valószínű nekem rosszabb h ilyen vagyok hisz elfolytom magamban az indulatokat, de ez alapvető nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!