Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Ha együtt vagyunk többnyire aranyos, kedves. Ha a sulijából hív, iszonyatosan tapló. Mintha egy idegennel beszélne. Nagyon idegesít. Nem tudom, miért van ez. Ha itthon rákérdezek, "jaj hát nem is voltam bunkó blablabla..", ha viszont kijátszom, és én is hasonló hangvétellel telefonálok vele, akkor egyből ugrik, hogy mi van? mi a baj? Magáról tagadja. Félek, hogy titkol előlem valamit.2013. ápr. 4. 09:50
11/21 A kérdező kommentje:
Már próbáltam, de nem ismeri be. Felesleges köröket futnék már. :(
2013. ápr. 4. 10:14
12/21 anonim válasza:
Legközelebb, ha ez van, és elkezd balf@szoskodni,
mondj annyit, hogy "majd itthon megbeszéljük, mennem kell", és rakd rá a telefont :)
13/21 anonim válasza:
Otthon pedig: "Vagy megtanulsz normálisan beszélgetni, vagy megtanulsz csomagolni! Most dönts, azonnal!"
14/21 A kérdező kommentje:
Szerinted lehet ez szakító ok? Hogy ezt csinálja? Engem eléggé zavar, meg az önbizalmamba is belerondít, akármennyire, is próbálom hárítani ezt a dolgot. Próbálok arra gondolni, "jha.. hát a haverok, ugyan.. elgurult a bogyó egy kicsit aztán kész", de nagyon zavaró.
2013. ápr. 4. 10:21
15/21 A kérdező kommentje:
Főleg, mikor látom, más hogyan beszél a barátnőjével.. Tudom nem meghatározó dolog ez annyira. Nem is szeretnék mást. Szeretem őt. Nem is egy kezdetleges kapcsolat, hanem 4 éves.
2013. ápr. 4. 10:23
16/21 anonim válasza:
Mennyi idősek vagytok? Látsz még rá esélyt, hogy egyáltalán valaha is kinövi ezt? Ha nem, akkor lehet szakító ok, simán!
17/21 A kérdező kommentje:
20 évesek vagyunk. Esetleg ha nagyon "megszorítanám", kedves lenne egy ideig. Mondjuk, már nem jár sokáig suliba. Dolgozni fog. A munkahelyéről, mindig kedvesen beszélt velem.
2013. ápr. 4. 10:26
18/21 anonim válasza:
Nehéz ügy... 4 év után nem biztos, hogy ezt érdemelnéd.
Személy szerint lesz@rom, más mit gondol, úgy beszélek
telefonba mindenkivel, ahogy megérdemli :) Ha valakinek
nem tetszik, akkor ne füleljen, hanem kapja be :)
19/21 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele. :) Ezért nem értem őt, hogy miért ilyen. Amikor velem van ölelget, szeretget. Nem értem, miért játssza meg magát. Sokszor, ha találkozunk, suli után ugye, nem tudok úgy örülni, mert feszült vagyok emiatt. Mondjuk nagyon forrófejű srác, nem érdemes vele veszekedni.
2013. ápr. 4. 10:31
20/21 anonim válasza:
jah haverok előtt nem úgy kell beszélni rólad hogy "szia szerelmem, egyelek meg, hogy vagy?" ez van :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!