Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Ha együtt vagyunk többnyire aranyos, kedves. Ha a sulijából hív, iszonyatosan tapló. Mintha egy idegennel beszélne. Nagyon idegesít. Nem tudom, miért van ez. Ha itthon rákérdezek, "jaj hát nem is voltam bunkó blablabla..", ha viszont kijátszom, és én is hasonló hangvétellel telefonálok vele, akkor egyből ugrik, hogy mi van? mi a baj? Magáról tagadja. Félek, hogy titkol előlem valamit.

2013. ápr. 4. 09:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert másoknak akar megfelelni (gondolom hallják mások,

amikor telefonál), és nem pedig magának/neked.

2013. ápr. 4. 09:55
 2/21 A kérdező kommentje:
Azt miért csinálhatja? Azért miért kezel így?
2013. ápr. 4. 09:56
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Kemény legény a haverok előtt.
2013. ápr. 4. 09:56
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem vagy ott, hogy nyakon vágd, már bocs.

Mert az számít neki, hogy mások milyen véleményt alakí-

tanak ki róla (ez idáig okés), és NEKIK akar megfelelni.

Most úgy tűnik, a bunkózás a menő, ő meg beállt a majmok

közé a sorba. Nincs igazi egyénisége, nincs tartása, ez

a dolog magyarázata. Meg lehet kínos lenne azt mondani,

hogy "szeretlek" a telefonba.

2013. ápr. 4. 09:57
 5/21 A kérdező kommentje:
Sosem mondjuk egymásnak a telefonba, hogy szeretlek. Élőben szoktuk. Azért szerintem egy emberi modort hozzám vághatna, ha már nem csak egy idegen vagyok.
2013. ápr. 4. 10:01
 6/21 A kérdező kommentje:
Általában, ahogy egyedül van, megváltozik a hangvétele. Egyből aggódó, kedves lesz.
2013. ápr. 4. 10:01
 7/21 anonim ***** válasza:

1,3,4! igazuk van

az egész ebből adódik, ezért változik meg egyből, ha már Veled van, ha ez nem tetszik, akkor ne vedd fel az a szar telefont, majd találkoztok, így megkíméled Magadat ettől és nem is fog zavarni, igaz őt biztos, N

2013. ápr. 4. 10:08
 8/21 A kérdező kommentje:
Én is, úgy vagyok vele, hogy akkor kár vele beszélni, mert elrontja a napomat. Ezentúl, így fogok tenni.
2013. ápr. 4. 10:11
 9/21 anonim ***** válasza:

mondmeg neki h beszéljen telefonban is kedvesen veled mert akkor nem azt halják h csak telefonál hanem h Ő vele,vagyis veled telefonál,ha nekem van vkim,és társaságban hív,én teljes mértékben vállalom ha Ő vele beszélek,és nem félek bele mondania telóba h szeretlek,hiányzol,puszii stb.

mondmeg neki,attól lesz Jani ha ezeket vagy hasonlókat bele mond a telefonba,és mer vállalni!

2013. ápr. 4. 10:12
 10/21 A kérdező kommentje:
Ilyenkor, ő telefonál nem én. Én ha suliba van egyáltalán nem szoktam hívni, pont ezért.
2013. ápr. 4. 10:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!