Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan nőktől, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nőktől, akiknek könnyen adja magát és sok partnere volt?

Figyelt kérdés
Ha ismerkedek egy nővel és meséli. hogy könnyen adja magát és sok partnere volt, akkor elkezdek irtózni tőle, akkor is ha nagyon jó nő. Normális ez a dolog?
2013. márc. 30. 00:24
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
39-es Én úgy mondanám hogy a primitív ösztöneinknek tudunk parancsolni. De rengeteg más ösztön létezik ( pl anyai ösztön), ami fontosak. És szerintem nagyom sok választ találhatunk szexualitásra, ami ösztöni dologra vezethető vissza
2013. márc. 30. 13:34
 42/45 anonim ***** válasza:

A 38-ás válaszoló kifejtette azt,ami a véleményem.Ahhoz pedig szerintem valamennyi közöm van,hogy az esetleges párom előttem össze feküdt-e mindenféle jött-menttel vagy sem.Nekem nem kellene olyan nő,aki 3 órás ismeretség után odaveti magát valaki elé.Nem ítélem el őket,de szerintem jogom van eldönteni,hogy valakit kikosarazok-e emiatt.Felőlem most elkezdhet sárral dobálni a sok r*banc,akiben tombol a feminizmus és azt mondja,hogy nem is r*banc.De szerintem r*banc attól lesz valaki,hogy idegenekkel kufircol.

Olyan nő pedig létezik,aki nem megy bele ilyesmibe és férfiak közt is van ilyen.Én tiszteletben tartom,hogyha valakinek ez a választott életmódja,de utána ne csodálkozzon egyik se,hogy esetleg emiatt kikosarazzák.

2013. márc. 30. 13:54
 43/45 anonim ***** válasza:

A 42es válaszához adnám még hozzá a saját véleményemet. A legtöbb ilyen futó kaland jöttment emberekkel hiányolja az érzelmeket stb, ami egy normális kapcsolattal járna. Nem kell foglalkozni a másikkal, nem kell tisztelni. És igen a tisztelet nagyon fontos. Kalandoknál nem, de egy komoly kapcsolatban igen. És aki a másikat sem tiszteli az sokszor sajnos magát sem. Aztán ha komoly kapcsolat kerülne előtérbe, félő, hogy a nagyvilági életet élő személy nem tudja helyén kezelni a dolgokat. Ezzel megbánthatja a másikat.

Szerintem mindenkinek joga van tudni a választottja életét, cselekedeteit ha szeretné. És az hülye válasz, hogy nincs köze hozzá, meg akkor ő még sehol sem volt. Majd eldönti, hogy ez mennyire zavarja-e őt, mennyire tudja elfogadni az ilyen életet, kicsapongásokat.

És hogy egy kis személyes vonalat is említsek, az exemnek is elég "gazdag" élete volt előttem. Ami talán nem is lett volna akkora baj, ha ezektől el tud vonatkoztatni. De sajnos nem tudott és ez így komplexen felemésztette a kapcsolatot.

Lehet hogy csak azért írtam ezeket, mert a rossz tapasztalat beszél belőlem, de sajnos sok ilyet látni a világban. Ja és mielőtt még valaki magára venné, ez szigorúan személyes vélemény, tisztelet a kivételnek, akinek nem inge...stbstb.:)

Peace!

2013. márc. 30. 14:09
 44/45 anonim ***** válasza:
39es voltam
2013. márc. 30. 14:10
 45/45 anonim ***** válasza:
Szerintem normális személyiségű, egészséges értékrendű ember, akár férfi, akár nő, le tudja választani magában a kicsapongást, ha komoly párra lel. Én nem voltam szentéletű (mint már írtam korábban), lefeküdtem pár fickóval, miközben kerestem az igazit. Viszont akárhányszor komolyan érdekelt valaki, másra szó szerint rá sem néztem, mert nem volt rá igényem. ha pedig engem valaki amiatt ingnorál komoly kapcsolat szempontjából, ami a múltamban történt, akkor az így járt és nem tudok rá mást mondani mint azt, hogy simán hülye, hogy megfoszt mindkettőnket egy jó dolog kialakulásától. Ugyanis ez az emberi értékeimből semmit nem von le.
2013. márc. 30. 16:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!