Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nőktől, akiknek könnyen adja magát és sok partnere volt?
A 38-ás válaszoló kifejtette azt,ami a véleményem.Ahhoz pedig szerintem valamennyi közöm van,hogy az esetleges párom előttem össze feküdt-e mindenféle jött-menttel vagy sem.Nekem nem kellene olyan nő,aki 3 órás ismeretség után odaveti magát valaki elé.Nem ítélem el őket,de szerintem jogom van eldönteni,hogy valakit kikosarazok-e emiatt.Felőlem most elkezdhet sárral dobálni a sok r*banc,akiben tombol a feminizmus és azt mondja,hogy nem is r*banc.De szerintem r*banc attól lesz valaki,hogy idegenekkel kufircol.
Olyan nő pedig létezik,aki nem megy bele ilyesmibe és férfiak közt is van ilyen.Én tiszteletben tartom,hogyha valakinek ez a választott életmódja,de utána ne csodálkozzon egyik se,hogy esetleg emiatt kikosarazzák.
A 42es válaszához adnám még hozzá a saját véleményemet. A legtöbb ilyen futó kaland jöttment emberekkel hiányolja az érzelmeket stb, ami egy normális kapcsolattal járna. Nem kell foglalkozni a másikkal, nem kell tisztelni. És igen a tisztelet nagyon fontos. Kalandoknál nem, de egy komoly kapcsolatban igen. És aki a másikat sem tiszteli az sokszor sajnos magát sem. Aztán ha komoly kapcsolat kerülne előtérbe, félő, hogy a nagyvilági életet élő személy nem tudja helyén kezelni a dolgokat. Ezzel megbánthatja a másikat.
Szerintem mindenkinek joga van tudni a választottja életét, cselekedeteit ha szeretné. És az hülye válasz, hogy nincs köze hozzá, meg akkor ő még sehol sem volt. Majd eldönti, hogy ez mennyire zavarja-e őt, mennyire tudja elfogadni az ilyen életet, kicsapongásokat.
És hogy egy kis személyes vonalat is említsek, az exemnek is elég "gazdag" élete volt előttem. Ami talán nem is lett volna akkora baj, ha ezektől el tud vonatkoztatni. De sajnos nem tudott és ez így komplexen felemésztette a kapcsolatot.
Lehet hogy csak azért írtam ezeket, mert a rossz tapasztalat beszél belőlem, de sajnos sok ilyet látni a világban. Ja és mielőtt még valaki magára venné, ez szigorúan személyes vélemény, tisztelet a kivételnek, akinek nem inge...stbstb.:)
Peace!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!