Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyen vagy nehezen?

Figyelt kérdés
Szerintetek ha valaki ismerkedik valakivel akkor könnyen átkel adnia magát a másiknak.. Vagy jobb ha egy kicsit nehezebben kapja, szerzi meg? Én mindig úgy vagyok, h akit könnyen meglehet kapni az valamiért egy idő után nem kell!

2013. márc. 7. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:

mit tesz átadni magadat valakinek?

ismerkedésnél szerintem jót tesz, ha közvetlen a beszélgetés, mintha már régóta ismernénk egymást, fenntartások nélkül kell tudni megnyílni.. sőt, akár egészen bizalmas infókkal is lehet startolni, az is csak növeli a bizalmat:)

de ha a szexről vagy testi kapcsolatról beszélsz, akkor igazad van, viszont akkor szar a kérdés:D

2013. márc. 7. 21:00
 2/8 ASOT ***** válasza:
hát tudod, 18-20 évesen még azt mondom ne adja könnyen magán halassza el egy kicsit, de idősebb korban már ne húzza annyira az ember agyát akárhogy is van.
2013. márc. 7. 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:
A kettő között! :P :D
2013. márc. 7. 21:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem kifejezetten sex-ről van szó! Inkább azt mondom neked, h az a lány akivel most ismerkedem, mesélt olyan sztorikat, hogy volt srác akit nehezen de megszerzett és amikor már az övé volt akkor nem kellet! Ez valamilyen szinten egy kihívás.. És valamiért belém ültette és ez jár a fejembe, hogy ne érjek rá mindig, ne adjam azt ami valójában vagyok.. jószívű stb.. stb...
2013. márc. 7. 21:07
 5/8 A kérdező kommentje:
És bocsánat én 26F ő 28
2013. márc. 7. 21:07
 6/8 ASOT ***** válasza:

Később így is úgy is kibújik a szög a zsákból, de valóban szépen lassan adagold be neki magadat, de ne várj 1 hónapot a csókkal meg a szex kezdeményezésével sem, mert akkor meg határozatlannak fog gondolni.

Ja! És ha szeret ha valóban megszeret és érdekelni fogod őt akkor nem fog megunni és ripsz ropsz eldobni.

2013. márc. 7. 21:11
 7/8 anonim ***** válasza:

szerintem ha "meg kell szerezni" valakit, az már rég meddő dolog..

ugyanis ez azt jelenti, hogy alapból nem keltettük fel a másik figyelmét, tetszését.. vagyis ha utána felfigyel, akkor azt csak a tetteinknek köszönhetjük, tehát nem mi tetszünk neki, hanem amit a tetteinken át lát... szerelmesen az ember meg ugye olyanokat tesz, ami egyébként nem feltétlen vall rá...

2013. márc. 7. 21:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazaból nem megszerezni kellet.. Mar minden tortent kettonk kozt. Es nagyon sokat talalkozgatunk... Nagyon jol elvagyunk egymassal.. Es nagyon jo minden. Csak egy galiba van.. Van baratja aki kulfoldon van.. De en ugyerzem velem marad, mert a masik pali nagyon sokszor atverte!
2013. márc. 7. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!