Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúk azokat a lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk azokat a lányokat szeretik jobban akiket könnyen, vagy akiket nehezen kaphatnak meg?

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 15:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
A kettő között. Néha neked is kéne lépned felé.
2009. aug. 19. 15:26
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
Semmi köze nincs ehhez, ez csak ilyen női marhaság.
2009. aug. 19. 15:28
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen összefüggés.

Olyan TALÁN van, hogy jobban tudjuk tisztelni azokat, akiket nehezebben lehet "megkapni", de egyáltalán nem biztos, hogy őket szeretjük jobban. Ez két különböző dolog.

2009. aug. 19. 15:29
 4/19 anonim válasza:
97%
Én azt mondom, hogy szerintem igenis fontos hogy egy nő ne tálcán kínálja magát a pasinak. Semmi érdekes nincs benne, ha nincs meg a "küzdés", és így hamar érdektelenségbe fulladhat a dolog. Nyilván nem szabad túlzásba esni elérhetetlenség terén sem, de nem kell mindjárt az első randin kefélni, aztán meg jönnek a problémák hogy impotens a palim mert nem áll fel neki... Nem, nem impotens csak nincs meg benne a levadásztam és most magaméváteszem feeling.
2009. aug. 19. 16:12
 5/19 anonim ***** válasza:
46%
Nekem itt ne kéresse magát. Ha én nem érdeklem annyira, mint ő engem, akkor jön a következő. Van még rajta kívül 3 milliárd. Nem érzem magam rászorulva, hogy megalázkodjak bárki előtt is.
2009. aug. 19. 16:50
 6/19 anonim ***** válasza:
95%
ha a fiú élvezi a flörtölést, az ismerkedést, akkor azcsak jó, ha kicsit hosszabb ideig tart. akiknek az a céljuk h minél hamarabb az ágyában legyél, utálják "fecsérelni az időt" az ismerkedésre, flörtölésre, játékokra, azokkal nemérdemes ilyet "játszani" mert hamar lelép, és keresi tovább a könnyű prédáját
2009. aug. 19. 17:07
 7/19 anonim ***** válasza:
84%
Az a baj, hogy az emberek feketén fehéren látják a világot. Az, hogy valaki gyorsan megkap egy csajt nem jelenti azt, hogy nem szeretheti és maradnak ezután is sokáig egymáséi. Velem és a barátnőmmel is ez van. Mások meg várnak 1-2 évig és szánalmas kérdéseket tesznek fel a gyakorikérdéseken, hogy hogy kéne hozzákezdeni a szexhez. Ki járt jobban?
2009. aug. 19. 23:29
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Amelyik csajt könnyen megkapod az nem is annyira érdekes mint akiért harcolni kell vagy undvarolni neki..

Ha hamar odaadod magad azért nem jó mert nem fog kiderülni hogy a srác valoban akar e vagy csak szorakozik..és megy tovább persze szerethet attol még, de ha kicsit megváratod és tud várni az azt jelenti hogy tényleg kellesz neki..

2009. aug. 22. 15:17
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Annak a nőnek akit hamar megkap az ember nincs értéke.....akkor más is ugyanolyan könnyen megkapja, gyk. miért kellene akkor nekem?

25/f

2009. aug. 22. 16:10
 10/19 anonim válasza:
49%
azokat szeretik jobban akiket nehezebben kaphatnak meg
2009. aug. 22. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!