Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk azokat a lányokat szeretik jobban akiket könnyen, vagy akiket nehezen kaphatnak meg?
Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 15:18
1/19 anonim válasza:
A kettő között. Néha neked is kéne lépned felé.
2/19 anonim válasza:
Semmi köze nincs ehhez, ez csak ilyen női marhaság.
3/19 anonim válasza:
Nincs ilyen összefüggés.
Olyan TALÁN van, hogy jobban tudjuk tisztelni azokat, akiket nehezebben lehet "megkapni", de egyáltalán nem biztos, hogy őket szeretjük jobban. Ez két különböző dolog.
4/19 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy szerintem igenis fontos hogy egy nő ne tálcán kínálja magát a pasinak. Semmi érdekes nincs benne, ha nincs meg a "küzdés", és így hamar érdektelenségbe fulladhat a dolog. Nyilván nem szabad túlzásba esni elérhetetlenség terén sem, de nem kell mindjárt az első randin kefélni, aztán meg jönnek a problémák hogy impotens a palim mert nem áll fel neki... Nem, nem impotens csak nincs meg benne a levadásztam és most magaméváteszem feeling.
5/19 anonim válasza:
Nekem itt ne kéresse magát. Ha én nem érdeklem annyira, mint ő engem, akkor jön a következő. Van még rajta kívül 3 milliárd. Nem érzem magam rászorulva, hogy megalázkodjak bárki előtt is.
6/19 anonim válasza:
ha a fiú élvezi a flörtölést, az ismerkedést, akkor azcsak jó, ha kicsit hosszabb ideig tart. akiknek az a céljuk h minél hamarabb az ágyában legyél, utálják "fecsérelni az időt" az ismerkedésre, flörtölésre, játékokra, azokkal nemérdemes ilyet "játszani" mert hamar lelép, és keresi tovább a könnyű prédáját
7/19 anonim válasza:
Az a baj, hogy az emberek feketén fehéren látják a világot. Az, hogy valaki gyorsan megkap egy csajt nem jelenti azt, hogy nem szeretheti és maradnak ezután is sokáig egymáséi. Velem és a barátnőmmel is ez van. Mások meg várnak 1-2 évig és szánalmas kérdéseket tesznek fel a gyakorikérdéseken, hogy hogy kéne hozzákezdeni a szexhez. Ki járt jobban?
8/19 anonim válasza:
Amelyik csajt könnyen megkapod az nem is annyira érdekes mint akiért harcolni kell vagy undvarolni neki..
Ha hamar odaadod magad azért nem jó mert nem fog kiderülni hogy a srác valoban akar e vagy csak szorakozik..és megy tovább persze szerethet attol még, de ha kicsit megváratod és tud várni az azt jelenti hogy tényleg kellesz neki..
9/19 anonim válasza:
Annak a nőnek akit hamar megkap az ember nincs értéke.....akkor más is ugyanolyan könnyen megkapja, gyk. miért kellene akkor nekem?
25/f
10/19 anonim válasza:
azokat szeretik jobban akiket nehezebben kaphatnak meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!