Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha más lányokat nézünk meg ha velük a barátnőnk?
Me' a legtöbb csaj nem csipázza, ha egy bunkó, kanos, farokvezérelt ba.rom a pasija.
Ha folyton más csajokra ácsingózol, ne csodáld ha féltékeny lesz, hisz az se tart vissza, mikor a kezét fogod. Az jut eszébe, mit csinálhatsz, ha nem vagy ott.
Majd ha ő forgolódik egy kemény se.ggű pasi után, akkor megtudod.
Egyébként akinek ezt el kell magyarázni, az tökéletesen menthetetlen.
nem megcsalni akarom vele.., csak ránézek a csajra..
hozzáteszem nem mosolygok rá -.- nem flörtölök fogyi..
ha van bnőm akkor ő van és .
szeretek vele lenni, minden másodpercét szeretem az időnek..
20\f
csak egy kérdés volt-.-
Ez érdekes dolog.
Leginkább ennek a mértékéről van szó.
Ha csak megnézed - lehetőleg nem feltűnően, és nem tolod a barátnőd orra alá, hogy "Hű, micsoda csaj!" - ezzel érzékeltetve, hogy ő esetlegesen nem elég jó.
Hidd el, mi lányok is észrevesszük a jó csajokat, legalábbis én igen, vevő vagyok az emberi szépségre, biztos azért, mert fotózom (is).
Csak annyi a lényeg: Ne bántóan tedd, vagy feltűnően, és ne sértődj meg, ha a barátnőd is megnéz 1-2 srácot. :)
22/L
nem sértődöm meg,nem hülye vagyok. és ami azt illeti még mondom is hogyha egy jó csávót látok... csak ugyan úgy ha látok egy szép lányt akk az világ vége effektus..de ha egy jó csávót mutatok akk semmi ..
látom hogy megoszlik a kérdésről a vélemény, az eszesebb magabiztosabb lányok nem esnek kétségbe,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!