Szerintetek illik boldog születésnapot kívánni a barátnőnk gyerekének?
Aki még csak 1 éves lesz hamarosan.
Persze tudom, ez nagyon fontos születésnap.
De vajon mindig számon kéne tartanom a következő születésnapokat is, és felhívni ilyenkor a barátnőmet, vagy sms-t, e-mailt küldeni, ha épp nem találkozunk, hogy átadjam a jókívánságaimat neki?
Azok a nők, akik már anyukák, elvárják ezt egy barátnőtől?
Köszi a válaszokat! :)
Hát a kérdés attól függ, hogy mennyire jó az a barátnő. Akkor illik. De ha nem annyira jó barátnő, akkor nem is illik rá a "barátnő" jelző, akkor csak egy ismerős, nem?
Barátnő gyerekének amúgy illik. Én nemcsak a legközelebbi barátnőim (3 ilyen van) gyerekeinek tudom a szülinapját, hanem a távolabbi (7 ilyen van) barátnőim összes gyerekének. És egy képeslap, vagy sms minimum kijár ilyenkor. Kinek ne esne jól az ilyesmi? :)
Én is szeretem, ha gyerekem szülinapja eszébe jut valakinek.
Én nem várom el, nem sértődök meg rajta ha valaki elfelejti.
De kedves gesztus ha írsz egy sms-t vagy mailt.
Rendben, hát akkor küldök majd egy szép képeslapot neki.
Én ezt amúgy nem tartanám fontosnak, viszont nem akarom, hogy a barátnőm megsértődjön, vagy furcsán nézzen rám emiatt, ha esetleg a többiek mind felköszöntik a kisbabát.
Jó barátnők vagyunk amúgy. Ennek ellenére nem mondanám, hogy szívből jön a köszöntés. Csak azért fogom megtenni mégis, hogy a barátnőmnek örömöt okozzak.
Ő közel áll hozzám, szeretem, de ez nem vonatkozik a picire.
Mindegy, majd lehet, másképp gondolom én is, ha gyerekem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!