Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha más lányokat nézünk meg ha velük a barátnőnk?
Én megnézem a csinos, de nem közönséges lányokat, pedig lány vagyok én is. Nem zavar, ha a párom rájuk néz, esetleg megbámulja őket (persze nem nyálcsorgatva).. Strandon gyakran nézegetjük őket közösen, szeretem az ízlését. Attól mert más lányra ránéz, engem szeret. Volt már olyan, hogy ő bökött oldalba sétálás közben, ha olyan pasi sétált el előttünk, aki szerinte tetszene nekem. Nekem ez természetes, nem esne jól, ha miattam nem tehetné azt, amit egy férfi szeret tenni. Partner/társ vagyok, nem egy póráz..
20/l
pontosan:)
záróként ,minden ember más. és szerintem kár is tovább folytatni az egészet, mindenki másképp áll hozzá van aki picit féltékenyen gyerekesen, van aki magabiztosan és felnőtt módjára:P
és még annyi hogy nem b.zis egy normál kinéztő csávón végig nézni.. igényen normális szimpatikus .. ennyi .
Üdv. és köszi a válaszokat
20\f a bnőmmel 2 éve vagyunk együtt
Szerintem egy ilyen típusú kapcsolatba, ahol még barátom-barátnőm vagy pasim-csajom felállás van meg 20 évesek a felek belefér bőven ilyesmi! Gondolom jól érzik magukat együtt és nem a családalapításon jár az eszük, tehát szeretik egymást, de egy lazább kapcsolati formában.
Az előző kapcsolatomba 18 évesen kerültem bele a srác 21 volt és igaz gondolatban komolyra terveztük, de visszanézve látom, hogy semmiség volt családalapítás szempontból. Mi is együtt néztük a plébojt, meg tettünk ki a szobájába együtt posztereket nőkről, ettől még szerettük egymást, de nem voltunk abban a korban és kész.
A mostani párom 30 én 23 el is telt azóta sok idő, most már nem barátomnak hívom (nem direkt, de úgy érzem nekem barát akik iránt barátságot érzek) hanem páromnak és el nem tudnám képzelni, hogy az együtt töltött időt mások bámulásával töltsük. Tervezgetünk, bevásárolunk, hazamegyünk és együtt csinálunk valamit.
Tehát összegezve nálatok, kérdező ezzel semmi baj! Ebben a korban és kapcsolati formában természetes!
Üdv
Nem ismersz,nem tudod milyen vagyok,
Igen ambíciózus ember vagyok , komoly célokkal aminek nagy részét elértem , és ami még hátra van szintén el fogom érni, ami azt illeti a mostani barátnőm a sokadik és ő az akivel családot alapítok majd , remélem
ebből következtetve a levonni való, az hogy ez nem csak egy laza kapcsolat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!