Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire szerettek harcolni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szerettek harcolni a csajokért? Mennyire jön be ha egy csaj könnyen/nehezen "adja be a derekát"?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 14:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát én speciel nem szeretem ha nagyon könnyű.. de azért nem szeretek évekig se várni.. bár hogyha nagyon szeretem, akkor mindenre képes vagyok.. :)

2010. jún. 2. 14:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

én is úgy vagyok mint az előző válaszoló, hogyha egy csaj felajánlja magát vagy túl könnyű akkor már nem is érdekes.. pont úgy mintha nem megszerezhető nagyon hosszú időn át. sztem egy év az már nagyon sok. a kettő közt van az ideális :)

17f

2010. jún. 2. 14:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
a legjobb, ha nem adja magát egy hamar. ha meg kell érte harcolni. igaz, rossz kivárni, de aztán.... :)
2010. jún. 2. 14:38
 4/11 anonim ***** válasza:
68%

Ne taktikázz! Úgyse jön be. :D Hallgass az érzelmeidre és add magad, arra minden pasi bukik.

Engem nem zavar, ha már az első nap lefekszünk, de az sem, ha egy kicsit teperni kell. Lányfüggő. Ha hamarabb lefekszünk, az annyit jelent, hogy megbízik bennem.

20F

2010. jún. 2. 14:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek harcolni és persze megjobban szeretem elnyerni a jutalmamat. :)
2010. jún. 2. 14:41
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Útálom ha a csaj azért húzza a dolgokat, merthogy ettől azt hiszi hogy majd jobban fogom szeretni, vagy őt jobban tisztelni. EZ BAROMSÁG! :S
2010. jún. 2. 14:54
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2010. jún. 2. 19:00
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
utálom ha húzzák az agyamat. akkor inkább keresek mást. ennyi.
2010. jún. 3. 10:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Szeretek harcolni értuk, sot, ha tul konnyen jar egy csaj, akkor lehet, nem is erdekel tobbé. Viszont szeretem a hoditas soran a fokozatos elorehaladast a dologban, nem szeretem azt sem, mikor nem tudom, hogy akkor most kisul vm belole, vagy nem. Az meg tud nagyon bolonditani, de faraszto(nekem).
2010. jún. 9. 11:01
 10/11 anonim ***** válasza:
2010. jún. 10. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!