Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nőktől, akiknek könnyen adja magát és sok partnere volt?
Szegény kérdező...szánalmas vagy. 6-os vagyok olvasd el légyszíves még egyszer amit írtam hátha eljut az agyadig. És ez nem feminizmus , erre már az értelmesebb férfiréteg rájött, hogy a nőknek is ugyanolyan szükségük van a szexre mint a férfiaknak, ugyanúgy mi is megkívánhatunk egy olyan pasit akibe nem vagyunk szerelmesek, tudunk érzelem nélkül szexelni és NEM, nem fogunk ettől amortizálódni. Csak logikusan gondold át.Ha mondjuk havonta lefekszem valakivel akkor az olyan 12-20 szex egy évben, viszont egy általad nagy becsben tartott komoly kapcsolatban kéthetente van kb 20 szex!!! akkor mégis mi a gond? Az hogy nem bírja a kis büszkeséged elfogadni, hogy előtted nem 1 nem 2 hanem mondjuk 8 pasi volt ? És akkor mi van ? Nőj már fel!
6-os voltam 21L
22-es
egyszerű a magyarázat.
Egy férfi attól férfias, hogy határozott, tud irányítani stb stb. Egy nő többek között attól nő, hogy nem adja oda magát mindeninek.
Miért tartják ri*inek azokat a nőket akik hamar adják magukat? válasz: szaporodás biológiailag így vagyunk kódolva, genetikailag (szex is azért jó érzés, hogy szaporodjunk) miért? mert egy nő akkor járul hozzá a legjobban az evolúcióhoz, ha nem adja könnyen magát, mert egy nőnek havi egy max. kettő ivarsejtje (petesejtje) érik meg és azt az egy sejtet a legalkalmasabb embernek tartogatnia. A férfinek meg napi több millió ivarsejtje termelődik, tehát azt "szórnia" kell. Így fog legjobban érvényesülni a szelekció, evolúció, fajfenntartás. (a természet a szexet ezért találta ki) De persze mindig vannak kivételek (melegek, ri*ancok)
.
22-es
De sok pasinak most örömet okozol ezzel, mert nem kell megküzdenie, azért hogy génjeit továbbadhassa. Semmi kihívás nincs abba hogy megszerezzen téged.
Amúgy pont ezek miatt amiket írtam, van az hogy sokkal több a női prostituált és interneten, ha rámész chat és egyéb oldalakra, akkor nem a nők akarnak szexelni, nem a nők akarnak camba szexelni és egyéb dolgok, hanem a férfiak.
25.-ös
De sajnos ösztönlények vagyunk. Mert ha nem lennék ösztönlények, akkor nem lenne fontos a szex, a nők szóba állnának aranyos kedves, határozatlan fiúkkal stb stb és még sorolhatnánk azokat a dolgokat, ami mögött ősi ösztönök bújnak meg pont (ilyen pl a ri*i kérdés is.) Igenis az ember is valahol állat és bizony ott is érvényesülnek a szaporodási ösztön alapelvei és igen a szex pontosan a két petesejt megtermékenyítéséről szól, még ha az ember át is alakította kicsit a saját érzelmeivel, intelligenciájával a dolgot. Miért kívánunk valakit, miért vonzódunk valakihez pontosan belső szexuális ösztönök miatt. Igenis az embernek is vannak ösztönei!!!
Ezt nem fogjuk fel, hogy miért teszünk valamit és miért nem szexuálisan, mert az ember nem érzékeli az ösztöneit. Az ösztönök tudat alattiak, de ott vannak nem is gondolnánk mennyire erősen!
És kedves előző, majd akkor írj ilyeneket, ha felnőttel ahhoz, hogy megértsd az evolúciós pszichológiát (külön szakterület)
Kedves kérdező ezen behaltam :DDDDDDDDD
Ott a pont és ha jól belegondolok, egész sok igazságalapja van abban miket mondtál, nagyon sok mindenre magyarázatot adtál nekem erre. köszi :)
Netán pszichológus vagy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!