Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyengülök el ilyen könnyen?
17 éves vagyok és lány. Boldog, tényleg nagyon boldog párkapcsolatban élek. Tegnap a barátom egy picit megviccelt ezzel nem is volt baj nem vettem komolyan, de amikor elköszöntünk és megölelt meg megpuszilt és mondta, hogy esze ágában sincs kidobni engem, hisz nagyon szeret, egyszerűen sírva fakadtam. Akkor is volt ilyen, amikor együtt aludtunk és beszélgettünk még éjjel az ágyban és azt mondta hogy sok barátnője volt már, de a nevükre sem emlékszik. (am 24 éves) És, hogy az én nevemre mindig emlékezni fog és akar is. Szintén elkapott a bőgés.
Na most az a kérdés miért vagyok ennyire gyenge lelkileg?
És csak akkor sírom el magam mások előtt ha boldog vagyok. De ez nem csak a barátommal fordul elő hanem anyukámékkal is. Annyira jól esik.
Nem tudom, hogy miért, de nem hiszem, hogy ez rossz dolog.
Nem vagy túlságosan aggódós? Elképzelhető, hogy azért okoz ekkora megkönnyebbülést egy-egy ilyen esemény.
Nem igazán szoktam aggódni. Ahogy esik úgy puffan beállítottságú vagyok.
De azért köszönöm a választ. :)
Nekem volt már hasonló esetem és nem elbőgtem magam,de megfordult velem a világ az ilyen fajta viccelődésre.
Valahogy nem éreztem magam többet jól abban a kapcsolatban,mivel szeretem,ha szeretnek és ki is mutatják,hiszen ettől érzem biztonságban magam!
Az ilyen nem hagyja abba és én a további viccelődésekre,ha lehet ezt a fajta szivatást kellemesnek mondani,faképnél hagytam...
Nem tudom mióta jársz vele,de biztos nem régóta,de ez egy komolytalan,éretlen,beképzelt,pökhendi alak.
Nem hiszem,hogy egy lánynak az efféle kommunikációra lenne szüksége egy férfitól!
Megnyugtatlak velem sem akartak szakítani,nem azt írtam,ő (a fiú)nagyon is imádja,hogy rád ilyen nagy hatással van!
De a te hibád az,hogy magadban keresed a hibát,ő tök jó,te magadat tartod a hülyének,hogy érzékeny vagy.
Nem vagy gyenge szerintem.E tréfálkozásról nekem egyszerűen már 30 as végi nőként megvan a magam jogos véleménye.
Ha lelki mazochista vagy,imádni fogod továbbra is és ő kielégíti ezt a vágyad,eszébe sem jut otthagyni...
Én csak azt írtam ő szerintem milyen,én az ilyent nem bírtam,én hagytam ott,ő nem akart egyszer sem otthagyni engem...De hogy állandóan azon nevessen magában,hogy kipróbálja én mennyire szeretem és mit engedhet meg velem szemben,na nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!