Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy valakinek olyan gyorsan, könnyen összejön egy újabb kapcsolat, valaki meg akár éveket is vár és egyáltalán nem szebb az egyik vagy a másik?
Az emberek igényei mind-mind mások. A többség beéri kevébé igényes partnerrel is, akivel kijönnek ugyan (néha még azt se), de nincs meg a szerelem, csak a testi vonzalom.
Na ők hamar találnak partnert, de nem is fog nekik olyan sokáig tartani a kapcsolatuk, mint annak, aki a szerelmet keresi és megtalálja a partnert, akivel összepasszolnak igazán.
Én nem várom. Majd egyszer betalál. Addig meg élem nyomorult, siralmas, szánalmas életem!
(Remélem vágható, hogy ez cinizmus az oldal mai kérdéseire)
érdekes a kérdés
minél jobban akarod annál inkább nem sikerül, sőt egyre szarabb
amire keresek arra nincs, amire nem keresek arra folyamatosan lenne
keres - kínál nem ugyan az
ez nem szerencse, de engem tényleg mindenki megtalál akinek nyűgje van
erre nagyon semmi értelmeset nem tudok mondani N
Én is 1 éve várom a párom de nem találtam olyan lányt aki szép arcú, nagymellű, szőke hajú, divatosan öltözködik, szeret engem, megőrül értem, kedves, jó az ágyban, és végül de nem utolsó sorban az apja egy kőgazdag üzletember ezért iPhone 5-öst vett a lányának.
Szerintem nincsenek nagy elvárásaim....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!