Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket nem zavarja, ha barátjuk a szemük láttára egy másik nőt megölel, vagy túlzottan kedves vele?
Mármint gondolom igen. A nőknek is vannak érzéseik.
De mindig a férfiakat látom olyan mérgesen nézni, ha ott vannak, és a barátnőjük, mondjuk megöleli az egyik haverját, vagy összeállnak egy fényképre, és közel áll hozzá a haverjához, akivel fótózkodik a barátnőjük, meg ilyesmi.
És ezt mindig sztóvá teszik a férfiak, azt szoktam látni így ismerőpsökön, hogy "láttam, hogy néztél rá, meg láttam, ahogy megöleted... Ja csak egy fiú haver mi?..."
Vagy ez csak onnan jön, hogy a férfiak nem igazán szoktak lányokat csak úgy ölelgetnio, meg poénkodni egymással, meg ilyesmi?
Engem zavarna, nagyon is...
18/L
Ha van egy nagyon jó lány barátom, aki tényleg csak barát (nem kellenek a dumák hogy nincs fiú-lány barátság), hát hadd öleljem már meg uramisten ha mondjuk jó ideje nem láttam. Az az önbizalomhiányos féltékeny csaj aki ezen kiakadna, nekem nem kell..
F/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!