Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőmmel 3 hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel 3 hónapja járunk minden tökéletes vele de mégis flörtöl egy másik fiúval mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 3 hónapja járunk minden nagyon jó volt eddig szex, együtt alvás, talik stb.. De pár napja elég fura és amikor véletlenül beléptem a facebook-jába láttam h egy másik fiúval flörtöl és leakar cserélni rá. Mit tegyek? Küzdjek érte vagy szakítsak vele hátha úgy rájön h engem szeret.

2013. jan. 24. 23:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy az mennyire volt véletlenül...na de most nem ez a lényeg. Nézd, én a helyedben lapátra tenném és nem is fogadnám vissza. Ha másik pali kell neki, akkor rajta. Keress egy jobbat, aki valóban szeret.
2013. jan. 24. 23:10
 2/12 anonim ***** válasza:
ha szereted küzdj. Lehet pont azért erölködik, mert azt hiszi, hogy neked nem kell.
2013. jan. 24. 23:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Rúgd ki a pics@ba!!!!!!!!!!!!!!!
2013. jan. 24. 23:14
 4/12 anonim ***** válasza:
nagyon gyorsan állítsd döntési helyzet elé, hogy ne vegye téged palira...ha a másik kell neki akkor had menjen
2013. jan. 24. 23:32
 5/12 anonim ***** válasza:
ajd neki egyetlen egy esélyt. ha azt eljátssza akkor lapát.
2013. jan. 24. 23:48
 6/12 anonim ***** válasza:
semmit Ez ilyen korban így működik. Majd ha megtanulja és érett lesz akkor képes lesz felelősségteljes monogám kapcsolatot kialakítani, de addig kezelhetetlen, te pedig ne tekintsd birtokodnak és inkább vele beszélgess erről mint velünk!
2013. jan. 25. 03:03
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Lapátra tettem de megse lepődött kb... De ez a jó h úgy érzem jól cselekedtem
2013. jan. 25. 11:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor nem is szeretett, ha meg se lepődött. És igazad van, jól cselekedtél.
2013. jan. 25. 12:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb ilyne lesz laglább majd tod, h egy utolso rhibanc a csaj......
2013. jan. 25. 22:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Jól tetted! Valószínűleg a másik fiú helyesebb vagy nagyobb a farka.
2013. jan. 26. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!