Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan nőktől, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nőktől, akiknek könnyen adja magát és sok partnere volt?

Figyelt kérdés
Ha ismerkedek egy nővel és meséli. hogy könnyen adja magát és sok partnere volt, akkor elkezdek irtózni tőle, akkor is ha nagyon jó nő. Normális ez a dolog?
2013. márc. 30. 00:24
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
azt aki ennyire könnyűvérű szerintem senki sem tudja tisztelni és nem vonzó hogy a pasik csak úgy ki-be járogatnak benne
2013. márc. 30. 00:36
 12/45 anonim ***** válasza:
#7:Pedig lehet.Elég kiábrándító tud lenni.
2013. márc. 30. 00:41
 13/45 Christian Death ***** válasza:
Igen normális, mert nem vagy homok0s.Ez azért van mert tudat alatt ugyhiszed hogy maradt még benne az elôzônek a g_cije..
2013. márc. 30. 00:43
 14/45 A kérdező kommentje:

Nem úgy mondta, hogy könnyen adom magam, hanem ismerkedésünk során mesélt a pasi ügyeiről és abból lehetett következtetni, hogy könnyen adja magát. Nem nem volt szó visszautasításról, mert addig el se jutottunk, nekem ilyen nő elássa magát, utána meg volt lepődve hogy nem akarom nem nyomulok rá, aztán ő tepert (bizti a női büszkesége miatt) csak én akkor már visszautasítottam :)

Amúgy tudok ellenélni ilyen nőknek is, én egy érzelmes pasi vagyok és szex téren, valóban lehet hogy a nagy érzelem a szexuális libidó kárára megy :)

2013. márc. 30. 00:48
 15/45 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem normális dolog, az enyhe nőutálat és a ribanc-megszégyenítés sugárzik belőle.

A 6os lánynak igaza van. Mit játsszam a romantikus fruskát, ha éppen szexelni akarok? Meg a szégyenlős kis szűzlányt?

Szerintem elfogadhatatlan dolog, hogy másokat a szexuális élete alapján blamáljunk. Ahhoz neked semmi közöd. Az, hogy ő elmesélte neked, az azt jelenti, elég jófejnek tartott, hogy az ilyen ügyeit kitárgyalja veled. Erre te mit csinálsz? Feljössz ide, és elhordod mindenféle könnyűvérű nőcskének. Én az ilyenektől irtózok. Mégis kit érdekel, hányszor szexelt előttem, meg kivel? Engem az se érdekel, ha az uram a kapcsolatunk előtt pasikkal vagy transzszexuálisokkal szexelt. Semmi köze ahhoz, ami köztünk van.

21L

2013. márc. 30. 00:53
 16/45 A kérdező kommentje:
naa jönnek a feminista nővédő leányzók :D
2013. márc. 30. 01:01
 17/45 anonim ***** válasza:
Persze hogy jönnek. Egy ilyen retardált kérdés nem hagyok szó nélkül :)
2013. márc. 30. 01:01
 18/45 Pendulum92 ***** válasza:
Nyugi, kérdező, ebben semmi elhordás nem volt. Én is írtóznék ezektől, nem kéne szexkapcsolat. A kedves ribanc barátunk azért vergődik, mert szolidaritást vállalt a kérdésben szereplő leányzóval, és sérti az önérzetét a dolog :)
2013. márc. 30. 07:54
 19/45 anonim ***** válasza:
normális
2013. márc. 30. 09:47
 20/45 anonim ***** válasza:
Egyébként annyit hadd jegyezzek meg, hogy nektek férfiaknak semmi sem jó: ha hamar lefekszünk veletek, akkor könnyűvérű, értéktelen k*rvák vagyunk, úgy tekintetek ránk, mint valami egyszer használatos rongyra, ha pedig nem fekszünk le veletek, akkor is büdös szemét ribancok vagyunk, csak akkor meg úgy vagyunk elkönyvelve, hogy prűd p*csák vagyunk, akik játsszák az agyukat és halálosan meg vagytok sértődve. Úgyhogy nem ártana felnőni egyeseknek...
2013. márc. 30. 11:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!