Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nőktől, akiknek könnyen adja magát és sok partnere volt?
Nem úgy mondta, hogy könnyen adom magam, hanem ismerkedésünk során mesélt a pasi ügyeiről és abból lehetett következtetni, hogy könnyen adja magát. Nem nem volt szó visszautasításról, mert addig el se jutottunk, nekem ilyen nő elássa magát, utána meg volt lepődve hogy nem akarom nem nyomulok rá, aztán ő tepert (bizti a női büszkesége miatt) csak én akkor már visszautasítottam :)
Amúgy tudok ellenélni ilyen nőknek is, én egy érzelmes pasi vagyok és szex téren, valóban lehet hogy a nagy érzelem a szexuális libidó kárára megy :)
Szerintem meg nem normális dolog, az enyhe nőutálat és a ribanc-megszégyenítés sugárzik belőle.
A 6os lánynak igaza van. Mit játsszam a romantikus fruskát, ha éppen szexelni akarok? Meg a szégyenlős kis szűzlányt?
Szerintem elfogadhatatlan dolog, hogy másokat a szexuális élete alapján blamáljunk. Ahhoz neked semmi közöd. Az, hogy ő elmesélte neked, az azt jelenti, elég jófejnek tartott, hogy az ilyen ügyeit kitárgyalja veled. Erre te mit csinálsz? Feljössz ide, és elhordod mindenféle könnyűvérű nőcskének. Én az ilyenektől irtózok. Mégis kit érdekel, hányszor szexelt előttem, meg kivel? Engem az se érdekel, ha az uram a kapcsolatunk előtt pasikkal vagy transzszexuálisokkal szexelt. Semmi köze ahhoz, ami köztünk van.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!