Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen könnyen túllépett volna?
3évig voltunk együtt és bő 2hónapja szakítottunk, meg merem kockáztatni, hogy amiatt a lány miatt hagyott el, akivel most összejött. Szerintetek az ilyen kapcsolatok mennyire hosszú távúak? Vagy csak búfelejtő?
köszi a válaszokat.23L
Szerintem mindegy hogy csak pótlék vagy komolyabb kapcsolat. Változtat azon vmit is hogy Téged cserben hagyott? Elhagyott és én is meg merném kockáztatni hogy amiatt a másik lény miatt... saját tapasztalat. Engem is másért hagytak el, persze az akkor párom azt mondta most nem is akar új kapcsolatot, a csajt letagadta. Aztán így pár hónappal a szakítás után megtudtam hogy már szakítás előtt 2 hónappal megvolt köztük az első csók.
DE ha ezeket nem is tudnám, akkor is: engem elhagyott és ezen a tényen semmi nem változtat, nem ér annyit az egész férfi hogy valaha is ránézzek.
Ha rám hallgatsz továbblépsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!