Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nőktől, akiknek könnyen adja magát és sok partnere volt?
Persze. Minden egyes partnerrel megnő a nemibetegségek
veszélye, és te irtózol a betegségektől :)
(ez is lehet egy magyarázat)
Mond már el nekem melyik nő az aki ilyeneket mond magáról, hogy könnyen adja magát -.-'
Egyébként is... Ilyen nincs, hogy valaki könnyeb adja magát. Gondolj már bele... Ha tetszik neki a pasi akkor miért is húzza hetekig még lefekszik vele? Főleg ha csak szexet akar...Ha meg nem tetszik akkor meg nem könnyen adja magát, hanem NEM adja oda magát -.-'
21L
Szerintem csak ezzel nyugtatod magad a sok visszautasítás miatt hogy "úgyse jártam volna vele mert a fél város végig ment rajta" ... közben meg éjjel nappal őket dugnád
Nem rosszindulatból írtam ilyet csak nekem ez a véleményem,remélem nincs harag...csak tudod egy jó nőnek nem lehet ellenállni,még akkor se ha végig ment rajta mindenki,bár lehet nem magamból kéne kiindulnom,de azért furának tartom ezt a dolgot
Pacsi Kérdező! :)
Nagyon helyes gondolkodásmód! Meghajlok előtted. De ne, ne tedd be, nem nő vagyok! :D
F25
"Ha tetszik neki a pasi akkor miért is húzza hetekig még lefekszik vele?"
Teljesen igazad van.Te vagy az első csaj aki ezt így kimerte mondani ezen az oldalon.Szerintem is felesleges hetekig húzni ezt a dolgot...Várnak több hónapot a szexre,végre megtörténik aztán másnap szakítanak,na ennek mi értelme van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!