Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan nőktől, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nőktől, akiknek könnyen adja magát és sok partnere volt?

Figyelt kérdés
Ha ismerkedek egy nővel és meséli. hogy könnyen adja magát és sok partnere volt, akkor elkezdek irtózni tőle, akkor is ha nagyon jó nő. Normális ez a dolog?
2013. márc. 30. 00:24
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
Normális.
2013. márc. 30. 00:25
 2/45 A kérdező kommentje:
* Miért kezdek irtózni olyan nőktől, akiknek könnyen adja magát és sok partnere volt?
 3/45 anonim ***** válasza:
56%

Persze. Minden egyes partnerrel megnő a nemibetegségek

veszélye, és te irtózol a betegségektől :)

(ez is lehet egy magyarázat)

4/45 anonim ***** válasza:
68%
Természetes, amit érzel. Én sem voltam egy szentéletű fiatalabb koromban, relatíve sok szexkapcsolatba mentem bele meggondolatlanul, de eszembe se jutna csak úgy reklámozni magamtól... Hülye az ilyen.
2013. márc. 30. 00:26
 5/45 anonim ***** válasza:
57%
szerintem is normális
2013. márc. 30. 00:27
 6/45 anonim ***** válasza:
25%

Mond már el nekem melyik nő az aki ilyeneket mond magáról, hogy könnyen adja magát -.-'

Egyébként is... Ilyen nincs, hogy valaki könnyeb adja magát. Gondolj már bele... Ha tetszik neki a pasi akkor miért is húzza hetekig még lefekszik vele? Főleg ha csak szexet akar...Ha meg nem tetszik akkor meg nem könnyen adja magát, hanem NEM adja oda magát -.-'

21L

2013. márc. 30. 00:32
 7/45 anonim ***** válasza:

Szerintem csak ezzel nyugtatod magad a sok visszautasítás miatt hogy "úgyse jártam volna vele mert a fél város végig ment rajta" ... közben meg éjjel nappal őket dugnád

Nem rosszindulatból írtam ilyet csak nekem ez a véleményem,remélem nincs harag...csak tudod egy jó nőnek nem lehet ellenállni,még akkor se ha végig ment rajta mindenki,bár lehet nem magamból kéne kiindulnom,de azért furának tartom ezt a dolgot

2013. márc. 30. 00:32
 8/45 anonim ***** válasza:
hány éves? mennyi az a sok partner? mindenki azt csinál, amit akar, így Te azzal ismerkedsz akivel akarsz, ha nem jön be, akkor mással N
2013. márc. 30. 00:34
 9/45 anonim ***** válasza:
51%

Pacsi Kérdező! :)

Nagyon helyes gondolkodásmód! Meghajlok előtted. De ne, ne tedd be, nem nő vagyok! :D

F25

2013. márc. 30. 00:35
 10/45 anonim ***** válasza:
34%

"Ha tetszik neki a pasi akkor miért is húzza hetekig még lefekszik vele?"

Teljesen igazad van.Te vagy az első csaj aki ezt így kimerte mondani ezen az oldalon.Szerintem is felesleges hetekig húzni ezt a dolgot...Várnak több hónapot a szexre,végre megtörténik aztán másnap szakítanak,na ennek mi értelme van?

2013. márc. 30. 00:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!