Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szegény családból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szegény családból származom, de?

Figyelt kérdés

..de sikerült kitörnöm.

Gazdag lettem. Van egy nagyon jó-és drága autóm, átlagtól jobb házam, a szüleimtől külön élek. Egyedül.

Mindezek mellett egyetemre járok, igaz levelezősön, mert dolgozom.

22 éves leszek a jövő hónapban, a nullából értem el ezt. Mégsem érzem magam boldognak. Még sosem volt bnőm, mert igazából 16éves korom óta(rögtön, miután betöltöttem a diákmunkához szükséges korhatárt) dolgozom. Azt a pénzt(igaz kisebb összeg) is a szüleimre fordítottam, a maradékból pedig magamat láttam el. Pl. bérletek, stb.

Természetesen azóta sem felejtettem el a szüleimet, segítettem rajtuk, bár nem szívesen fogadták.

Jó embernek tartom magam, de úgy érzem a pénz tönkretette a gyerekkorom. Igazából nekem az nem is volt. Sosem volt még barátnőm(nem vagyok már szűz!), mert sosem volt időm semmire.

-Most, hogy összejöttek a dolgok az életemben, ez a tény változatlan. Időm rengeteg van tulajdonosként, de mégsincs senki az életemben, egyedül élek. Ez nagyon bánt és zavar.. Nemtudom hogy kell ismerkedni, mik a szokások, stb. Teljesen átértékeltem az életem és rájöttem, hogy nem vagyok boldog..

Mit tanácsoltok ?

-Köszönöm.:)

2013. márc. 28. 10:27
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:

Szerintem egy nagy kamu vagy! De, amint látom, elég sok hozzászólót sikerült bepaliznod. Ha bármelyikünk (férfiak) visszagondol a 20-as éveinek az elejére, rájövünk, hogy mennyire gyerekek voltunk még akkor. Persze, van aki örökre az marad, ők jelenleg nem is tudják, hogy miről beszélek. Sokszor azon is elgondolkodok, hogy helyes-e 18 éves gyereket, már nagykorúként kezelni.

Azt írod, hogy a pénz tönkretette a gyerekkorod, igazából nem is volt gyerekkorod! Hát akkor ébredj fel az álmaidból, mert a gyerekkorod, az most van!!!

21 évesen nem lehet a semmiből gazdagnak lenni. És ezen nincs mit vitatkozni. Lehet, hogy lett valamennyi pénzed, mondjuk 10 millió, egyszer, és vettél hitelre egy autót, meg egy házat, de biztos vagyok benne, hogy nem vagy gazdag! Egyáltalán tudod mit jelent az, hogy gazdag?

Egyet mondhatok! Nálam jobban kevesebben hajtják a pénzt! 32 éves férfi vagyok! És elmondhatom, hogy a gazdaggá válás útja, K.URVÁRA RÖGÖS, főleg ha a semmiből jöttél. Másrészt, én is tapasztaltam, és a meggazdagodott ismerőseim is megerősítik, hogy sokszor a nap 24 órája is kevés, egyszerűen nincs idő, ebben a rohanó világban, (sokszor még aludni se) annak, aki gazdag akar lenni. Te pedig 21 évesen, egyetem mellett gazdag lettél? Ugyan már.

Tudod ki az a Kovács Gábor? Valószínűleg nem. A belinkelt videón megnézheted, és valahogy nem tudok Kovács Gábor, és az 50-es éveiben járó üzlettársai között elképzelni, egy 21 éves, húúú de gazdag gyereket, a tárgyalóasztalnál. Egyébként a videóból látni lehet, hogy neki is évek kellett az átütő sikerhez. 30 elmúlt, mire a tanulmányokat befejezte. Úgyhogy neked a helyed a rekordok könyvében, vagy a Nobel díjasok között van, hogyha igaz amit mondasz.

2013. máj. 18. 23:58
 62/63 anonim ***** válasza:

a videó lemaradt:

[link]

2013. máj. 18. 23:59
 63/63 anonim ***** válasza:

úgy tűnik a technika ördöge nem engedi belinkelni a videót. a gazdasági tv honlapján, a videók között megtalálod, úgyis időmilliomos vagy. 12. oldal.

Egyébként, a cégedről, és a gazdagság részleteiről miért nem írsz? Vagy miért nem beszélsz róla? Te ÁSZ? Úgymint kovács Gábor a videón? Talán nincs is miről beszélned?

2013. máj. 19. 00:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!