Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szegény családból származom, de?
..de sikerült kitörnöm.
Gazdag lettem. Van egy nagyon jó-és drága autóm, átlagtól jobb házam, a szüleimtől külön élek. Egyedül.
Mindezek mellett egyetemre járok, igaz levelezősön, mert dolgozom.
22 éves leszek a jövő hónapban, a nullából értem el ezt. Mégsem érzem magam boldognak. Még sosem volt bnőm, mert igazából 16éves korom óta(rögtön, miután betöltöttem a diákmunkához szükséges korhatárt) dolgozom. Azt a pénzt(igaz kisebb összeg) is a szüleimre fordítottam, a maradékból pedig magamat láttam el. Pl. bérletek, stb.
Természetesen azóta sem felejtettem el a szüleimet, segítettem rajtuk, bár nem szívesen fogadták.
Jó embernek tartom magam, de úgy érzem a pénz tönkretette a gyerekkorom. Igazából nekem az nem is volt. Sosem volt még barátnőm(nem vagyok már szűz!), mert sosem volt időm semmire.
-Most, hogy összejöttek a dolgok az életemben, ez a tény változatlan. Időm rengeteg van tulajdonosként, de mégsincs senki az életemben, egyedül élek. Ez nagyon bánt és zavar.. Nemtudom hogy kell ismerkedni, mik a szokások, stb. Teljesen átértékeltem az életem és rájöttem, hogy nem vagyok boldog..
Mit tanácsoltok ?
-Köszönöm.:)
Kedves 30-as válaszoló!
Neked is köszönöm a válaszodat!
Ez bonyolult és nemszeretek ilyenről beszélni. Ne haragudj, kérlek!:)
Nem kívánom, hogy középpont legyek. Ebben sem. Mint mondtam már, nem ilyen beállítottságú vagyok.
Nyaralni sem járok el, bár a családdal a múlt évre terveztem be egy kisebbet, de sajnos családi probléma következtében ez meghiúsult.
Egy hotelben törzsvendég vagyok, így kedvezményekkel bombáznak, hálaég. Viszont csak masszázsra járok, viszont azt rendszeresen.:)
Zárásképp pedig nem gondolom, hogy olyan nőre lenne szükségem, akinek számít hogy 'kigyúrt' vagyok-e, vagy sem.:)
nekem is sok minden összejött (igaz anyu sokat segít) végre azt hittem boldog leszek normális élet,kapcsolat....erre 3.5 éves kapcsolatom tönkre ment,családi problémák,barátok.....Most itt vagyok 22 évesen nem ismerek igazából senkit,ezen okból bulizni sem járok,én is most azon agyalok,h hogyan tovább....Tudom ismerkednem kéne eljárni itthonról,de egyedül szerintem sokaknak nincs kedve....
Ha vannak barátaid elkell menni szórakozni vagy a városba bandázni.A lényeg,h kimozdulj otthonról!! Ha tényleg jól keresel kocsi,ház stb arra azért készülj fel,h 1-2 pálázacirmos megtalál ha jólnézelki ha nem....
22l
Kedves 33-as!
Köszönöm válaszodat.
Sajnálom, hogy így történt. Próbálj pozitív maradni a rossz helyzetekben is!:)
Ne add föl, mindenre létezik megoldás. Csak próbálj tenni érte. :)
Látom nem olvastad végig a kommenteket, nem probléma..
Sajnos jelenleg nincsenek barátaim. Ennek okát leírtam oda.
csak a végén olvastam el bocsi,akkor egy cipőben járunk....Én sem bírom nagyon az emberek csak egy bizonyos ideig elviselem őket,azért van 1-2 személy akikkel huzamosabb ideig elvagyok,de kb 1kezemen megtudnám számolni őket.....
Pozitívan tudom,de a nem létező tököm tele van az élettel....Legnagyobb pofonokat mindíg azoktól kapom akiktől nem várnám.Melyik városban élsz,ha nem titok?
Nem rosszból,de kíváncsi lennék,hány ajánlatot kaptál magánban :D
Nekem igazából nincs problémám az emberekkel.:)
Magammal van, hogy antiszociális vagyok és csak akkor megyek közéjük, amikor feltétlenül muszáj. Ezért csak és kizárólag én vagyok okolható.:)
Egyébként sajnos ez ilyen. Mármint az élet. Nehéz, de ha pofont kapsz sem maradhatsz a földön: föl kell állni. Ha könnyű lenne, unalmas lenne.:)
Ne haragudj, de túl konkrét információt osztottam meg az oldalon ahhoz, hogy ezt itt elárulhassam.:)
Ez miért számít ?:)
Erről már ugyancsak szó volt..
ASOT hozta föl az AUDI találkozót, de mint mondottam már, nem szeretnék ilyenen részt venni, mert a találkozó természetesen az autókról szól és a középpontban, de minimum annak közepében lennék az autómmal.
Átlagos embernek tartom magam, aki ugyancsak 'magamfajta', pl. számodra unalmas emberek társaságára vágyik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!